IT-spe­ci­a­list


Hos DSV Road Key Accounts er IT selve kernen, der muliggør vore mange kunders komplekse logistikprocesser. Som IT-specialist er du med til at sørge for, at vi kan gøre det, vi gør bedst – hver dag.

Ingen IT, ingen logistik

DSV Road Key Accounts er vores europæiske ”kontroltårn” placeret i DSV Logistics Center i Horsens, som servicerer større danske og internationale kunder. Funktionen udfører en lang række omfattende og komplekse transportopgaver på tværs af hele Europa. Det kræver stærke IT-systemer og værktøjer, der muliggør alt fra ordrehåndtering til fakturering og alt derimellem samt ikke mindst procesautomatisering. Vi vokser kraftigt, og der er brug for dig nu.

I Horsens bliver du en del af vores IT-afdeling med 9 dygtige kolleger, der gør det hele muligt. Vi står nemlig for at udvikle og understøtte løsningerne – og som medlem af vores team er du med til lige netop dette.

Udvikl, implementer, og bidrag med egne ideer

Sammen med dine kolleger er du med til at udvikle og understøtte:

  • Kundespecifikke løsninger til IT-integration/dataudveksling, CargoLink-opsætning og rapportering
  • CargoLink som system til kundeservice, ordrehåndtering, afregning og meget mere
  • Implementering af nyt TMS og control tower platform
  • Procesautomatisering af fx kundeafregning via VBA-programmering
  • Business intelligence løsninger og KPI-rapportering
  • Digital integration med kunder og eksterne transportfirmaer via EDI, API og RPA.

Du supporterer Key Account operations og eksterne kunder, og er med til at løse meget forskelligartede problemstillinger i forbindelse med IT-løsningerne. Din stilling er derfor præget af samarbejde med både kolleger og vores kunders IT-afdelinger rundt omkring i verden.

Vær med når helt ny platform kommer til

Vi står overfor implementering af et nyt transport management system (TMS) og control tower platform. Dvs. du får sammen med dine kolleger mulighed for at skabe fremtidens forretningssystem ved at bidrage med dine egne ideer og udviklingsevner, samt blive del af den omfattende implementeringsproces.

IT-interesse og erfaring

For at komme i betragtning til stillingen, er det vigtigt, at du har en relevant IT-uddannelse og erfaring, samt brænder for at arbejde med IT i et dynamisk miljø, samt at du har specifik erfaring med:

  • EDI-opsætning (med kunder)
  • og/eller VBA-programmering

Erfaring med CargoLink, CargoWise eller andre TMS-systemer er en væsentlig fordel, men ikke et krav.

Du trives godt med samarbejde og skal være flydende i dansk, engelsk og Excel. Vi forventer, at du selv kan strukturere og udføre opgaver/projekter med fokus på kvalitet og detaljer. Som en del af en funktion i forandring, er du også klar til at kaste dig ud i nye opgaver, når ændringer banker på døren – men er aldrig bleg for at tage fat i de daglige rutineopgaver.

Derudover er vi åbne overfor din baggrund. Du får dygtige kolleger, der står klar til at hjælpe dig godt på vej. Er du erfaren, har vi lige de rigtige opgaver, der kan udfordre dig.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Key Account Department Manager Søren Grønne Poulsen på +45 79 29 71 92. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 60.000 medarbejdere i mere end 90 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.

Gem job

DSV
Publiceret: 13. juni 2020

Arbejdssted

Location Horsens