Erfaren spe­ci­a­list i data


Kan du holde hovedet koldt i arbejdet med store datamængder? Ser du mulighederne i data, og kan du formidle dem til kollegaer og kunder? Så har vi brug for dig i vores team.

KMD er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder med afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Hovedparten af KMD's forretning udspringer af egen softwareudvikling, og virksomheden udvikler og leverer it-løsninger til kommuner, regioner, stat og private virksomheder. Vi er inde i en rivende udvikling, hvor ambitionen er at udvide vores forretningsområder og blive ved med at nytænke løsninger, så vi kan bibeholde vores position som foregangsland for den digitaliserende udvikling – og vi håber, at du vil hjælpe os.

Om teamet

KMD DIMA (Data Information Management & Analytics) søger en erfaren specialist i data til vores Cognito team i Odense. Som vores nye kollega vil du indgå i en dynamisk forretningsenhed med en resultatorienteret ledelsesstil, hvor der er højt til loftet og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Dette kræver, at du er selvkørende, trives med at tage ansvar og forstår at kommunikere og vidensdele med dine kollegaer.

Hos KMD Cognito udvikler vi datadrevne løsninger til den finansielle sektor, forsyningsmarkedet, private, kommunale og statslige kunder. Vi behandler og forsender mere end 100.000.000.000 rækker om året - data der er kritiske for vores kunder. Vi sætter derfor en stor ære i kvalitet og i at levere den rigtige løsning.

Om jobbet

Med et job som specialist i data hos os vil du være med til servicere og videreudvikle vores driftsplatform, så vores kunder får deres data hver dag.

Jobbet indebærer også at sætte sig ind i dataområder af varierende kompleksitet, for at kunne hjælpe vores kunder med at forstå og udnytte værdien af data. Du vil derudover skulle være visionær, for at kunne hjælpe os med at se nye anvendelsesmuligheder for vores data.

Jobbet giver dig gode karrieremuligheder på både kort og langt sigt, og du får mulighed for at lære af og gøre en forskel på nogle af de største it-projekter i Danmark. Vi tilbyder derudover relevante udviklingsmuligheder igennem faglige netværk, communities og eventuelt uddannelse.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst 3 års relevant erhvervserfaring.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

  • Har erfaring med data, databaser, sql, forretningsmodeller
  • Har erfaring med Microsoft SQL Server (T-SQL)
  • Kender til GDPR og IT-sikkerhed

Det forventes ikke at du er specialist på alle ovennævnte områder, men har et ønske om at blive det.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Er flydende i dansk tale og skrift
  • Behersker engelsk i tilstrækkelig grad, da det er vores koncernsprog
  • Besidder evner til både at arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med både tekniske og ikke-tekniske sparringspartnere
  • Kan holde boldene i luften, selv når det stormer

Om KMD

KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 6 mia. kroner og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango. KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation.

Læs mere på kmd.dk eller nec.com.

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Marius Kristian Vidkjær på telefon +45 20 89 71 22.

Vi afholder løbende samtaler, så send os dit CV så hurtigt som muligt.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 14. maj 2020

Arbejdssted

Location Odense