Orifarm vækster kraftigt og søger derfor en SQL-udvikler


Har du en ægte passion for data og de forbindelser, det skaber mellem mennesker, processer og systemer?

Twins Recruitment søger for Orifarm i Odense en SQL-specialist, der kender alt til T-SQL og sætter en ære i at optimere de eksisterende løsninger, lige fra enkle opsætninger til frames indbygget i SQL. Du kender også VB-scripts i Excel og Access, og du har en positiv tilgang til teamwork og netværk med interne kunder, og glæder dig ved at levere dit bedste inden for de givne udfordringer, samt begrænsninger.

Hvis dette er dig, kan du blive Orifarms nye kollega.

Om jobbet

Hos Orifarm vil du være en del af et professionelt og internationalt miljø, hvor du vil arbejde tæt sammen med vigtige forretningspartnere omkring optimering af deres processer.

Vores IT-forretningsapplikations-OLTP-team er ansvarlig for flowet og præsentationen af data, der bruges til den daglige forretning i Orifarm. Du vil hjælpe med at strømline forretningsprocesserne ved at overføre data mellem interne og eksterne systemer.

Du vil også skulle vedligeholde et ældre datawarehouse med flere forretningskritiske rapporter, Cubes og applikationer. IT-afdelingen leverer services til hele Orifarm-gruppen, inklusive alle processer fra start til slut.

Du arbejder med den daglige forretning/drift, inklusive vagtopgaver, leverer små ændringer og rettelser og deltager i projekter i forskellige størrelser sammen med dine kolleger på Orifarms kontor i Odense.

Hvem er du?

Du er en positiv holdspiller, der har afsluttet en IT-relateret uddannelse eller måske opnået et højt niveau af SQL-viden under dit arbejde. Du sætter pris på kontakt med interne brugere, for at hjælpe med at optimere deres processer og træne dem i de udviklede systemer.

Det er vigtigt, at du:

 • er meget motiveret til at arbejde med SQL og har en masse erfaring heri på specialistniveau
 • kan udføre T-SQL-optimeringer på mange niveauer af kompleksitet
 • har arbejdet med SSIS, SSRS og SSAS og kan vedligeholde eksisterende løsninger
 • kender VB-script i Excel og Access
 • kan arbejde ud fra hovedkontoret i Odense (mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage per uge, efter en oplæringstid)
 • er hurtigtopfattende og ønsker at dygtiggøre dig indenfor dit fag
 • kan kommunikere flydende på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

…er åben for en 2 afteners vagtordning hver anden måned, for at hjælpe forretningen med indlæsning af kritiske data. (Fredag frem til kl. 20 og mandag frem til kl. 18.00)

Det er en fordel, hvis du har viden om:

 • C#
 • Excel & Access
 • Microsoft Dynamics Ax 2009
 • GxP / Gamp5 / GDPR
 • arbejdsgangen i en salgs- og produktionsvirksomhed
 • Microsoft Azure SQL-database
 • Hadoop

Hvem er Orifarm?

Orifarms Group IT er beliggende i Odense med satellit-afdelinger i Tjekkiet og Tyskland. Hos Orifarm er der mere end 30 specialister, der arbejder med IT fra drift og support til softwareudvikling og rapportering. Business Application teamet består af 8 personer, der arbejder med OLTP og design og implementering af applikationer til deres forretning. De understøtter over 90 ‘systemer’; fra enkle rapporter til applikationer, der understøtter prisfastsættelse og allokering af produkter, hjælper med registrering af produkter sammen med de medicinske myndigheder, processen omkring udvidelse af deres produktpulje og efterfølgende med nye lanceringer m.m.

I OLTP-sup team, der i øjeblikket består af 4 personer, hjælper de med at optimere processerne i branchen ved at analysere og udvikle datainfrastrukturen til de applikationer, de bruger. De er et energisk team, der møder udfordringer med entusiasme, som kommer fra forskellige baggrunde og stræber konstant efter at levere nyttige løsninger til vores virksomheder, der bringer værdi og brugervenlighed. Som farmaceutisk selskab lever de op til Gamp5 og GxP og dokumenterer deres ændringer i overensstemmelse hermed. De koordinerer implementeringen af ændringer med deres andre teams, såsom Operations, AX og BI, for optimal proces flow.

Om Orifarm

Orifarm er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største udbyder af lægemidler i Danmark. Orifarm blev grundlagt i 1994 af Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen, og gennem deres to overordnede forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generika, skaber de konkurrence og store besparelser for samfundet og forbrugerne.

Entreprenørånden er stadig en stor del af virksomheden, da de hele tiden søger efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Deres mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. De bestræber sig på at indfri dette mål, og insisterer samtidig på at være gode kolleger, udvikle sig sammen, hjælpes ad og lære nyt.

Orifarm tilbyder 

Orifarm lægger stor vægt på både din professionelle og personlige udvikling og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

Et godt miljø med work-life balance og en høj grad frihed under ansvar.

Orifarm ligger i Odense, og her vil du arbejde sammen med dedikerede kollegaer i et åbent kontormiljø, hvilket giver mulighed for at have en venskabelig og uformel atmosfære.

De tilbyder en attraktiv løn- og sundhedsordning. Derudover afholder de løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid. 

Orifarms har en super god personalekantine, som tilbyder en række sunde menuer hver dag, samt mulighed for at reservere tid til fysioterapi 2 gange ugentligt.

Stillingen ønskes besat ASAP med mulighed for opstart den 1. august 2020, men vi venter gerne på den rette.

Kontakt

Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på tlf. 3086 3400 eller mail: tka@twins.net.

Samtaler afholdes løbende. Send dit CV til tka@twins.net mærket: ”SQL udvikler – Odense”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Twins Consulting ApS
Publiceret: 19. maj 2020

Arbejdssted

Location Odense