Teamleder til IT Gover­nan­ce, Risk & Com­pli­an­ce


Brænder du for at tage ansvaret for IT-sikkerheden og herigennem bidrage til at sikre stabil og sikker drift i en hurtigt voksende virksomhed? Så har vi jobbet til dig!   

IT-sikkerhed er et område, der nyder særlig stor bevågenhed i alle lag af virksomheden. Som teamleder for Governance, Risk & Compliance har du en nøglerolle i at sikre, at informationssikkerheden, datasikkerheden, risikostyring og bestemmelserne for forretningskontinuitet i hele virksomheden er robuste og i passende sammenhæng med det trussels- og risikolandskab vi befinder sig i. 

Det er min og resten af direktionens holdning, at vi skal tænke sikkerhed i alt vi gør. Vores nye teamleder får derfor til opgave at sørge for at sikkerhed bliver en naturlig og integreret del af vores virksomhedskultur”, fortæller IT-direktør Peter Kyhn.

Stå for sikkerheden på det overordnede IT-landskab

Som teamleder er din rolle både at lede fagligheden og medarbejderne. Du bliver den spillende træner, der i høj grad driver den faglige agenda, og som samtidig leder, motiverer og engagerer du dit team med fokus på et tæt samarbejde og sparring på tværs af IT og hele administrationen.

Du bliver ansvarlig for sikkerheden på tværs af IT-landskabet – fra website til logistiksystemer, SaaS-applikationer og de underliggende driftssystemer inklusive netværk. Du får en vigtig rolle i at opbygge et godt overblik og kendskab til den samlede portefølje af IT-platforme og applikationer samt at løfte sikkerheden på både strategisk og taktisk niveau, og du bliver ansvarlig for udviklingen af vores IT-sikkerheds-road map. Samtidig sikrer du gennem godt samarbejde med kolleger i virksomheden den praktiske implementering af sikkerheds-tiltagene.

Gør din indflydelse gældende

Du får til opgave at indføre og vedvarende udbygge en IT-sikkerhedsfremmende kultur, processer og værktøjer, samt indføre passende sikkerheds- og risikohåndteringsprocedurer (Risk Management & Governance).

Dine primære ansvarsområder er:

 • Implementering af integreret styringssystem
 • Træning og awareness
 • Risikostyring
 • Datasikkerhed
 • Leverandørsikring
 • Revision og overholdelse
 • Levering og operationel forsikring

I dit arbejde får du indflydelse på tværs af IT-afdelingen, hvor du bl.a. vil få et tæt samarbejde de øvrige to mand i IT-sikkerhedsteamet, samt resten af IT og den øvrige organisation, herunder direktionen, IT-ledelsen, HR m.fl.

Teknisk baggrund og stærke ledelseskompetencer

For at lykkes i rollen er det afgørende at du har en god forståelse af sikkerheden i it-systemer, netværk og applikationer. Ideelt set har du teknisk hands-on erfaring. Du har omfattende erfaring med risikostyringsprincipper vedrørende informationssikkerhed og privatliv, og erfaring med at føre tilsyn med rutinemæssige overholdelsesaktiviteter. Samtidig er du i stand til at arbejde på tværs af team- og afdelingsskæl i rollen som IT-sikkerhedsrådgiver.

Vi leder efter dig, der ikke er bange for at tage fat og tage ansvar. Meget skal stadig defineres, og der skal sættes rammer, så der er behov for, at du kan sige til og fra, stå på mål for dine valg og virkelig drive det her område”, fortæller IT-driftschef Christian Andersen.

Som person er du en naturlig problemløser, og har en både holistisk og praktisk tilgang. Du arbejder selvstændigt med dit område med en høj arbejdsmoral og en reel ejerskabsfølelse for levering af resultater. Derudover lægger vi vægt på, at du finder det naturligt at motivere og involvere dine medarbejdere. 

Vi forventer yderligere, at du har: 

 • flere års erfaring med ledelse og drift af IT-sikkerhed.
 • en uddannelsesbaggrund i informationsteknologi, datalogi, informationssikkerhed eller et andet relevant felt.
 • anerkendt faglig certificering inden for informationssikkerhed såsom CISSP, CISM, CRISC, Exam. ESL eller lignende.
 • gode kommunikationsevner – både på dansk og engelsk.

Det er vigtigt, at du besidder en entreprenørånd og trives i en uformel og agil organisation, hvor vi er på en modningsrejse, og hvor prioriteringer skifter løbende”, slutter IT-driftschef Christian Andersen.

Vil du med på holdet?  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Rasmus Ottesen på 30 55 77 68 eller rao@nemlig.com.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 07-06-2020

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 19. maj 2020

Arbejdssted

Location Brøndby