Ja­va­ud­vik­ler søges

 

Er du Software Engineer med appetit på nye udfordringer i den finansielle sektor så kig her – Alm. Brand søger erfarne Java-udviklere til udvikling af digitale løsninger i moderne teknologistak.

Vil du være med til at udvikle microservices, API’er og integrationer? Drømmer du om at arbejde med en moderne teknologi-stak i selvstændige full-stack teams? Og vil du med i en af Danmarks måske mest ambitiøse digitale transformationer lige nu i et ægte agilt miljø?

Vi leder lige nu efter flere dygtige kolleger, der sammen med os kan udvikle og forme markedets bedste finansielle løsninger til danskerne.

Alm. Brand er et finansielt supermarked, hvor forretningsområderne spænder fra forsikring, bank og pension til finansielle markeder og leasing. Det giver en helt unik mulighed for at lave sammenhængende løsninger, som dækker kundernes behov bredt i en rigtig god brugeroplevelse.

Dit primære værktøj er Java, men du har en bred palette af tricks og teknologier i ærmet, og du er ikke bange for at bruge dem. Det kunne være PostgreSQL, .NET Core, JavaScript, REST, OAUTH2/OpenID, Eventing m.m. Du har forståelse for de legacy-udfordringer, som er forbundet med teknologianvendelsen i den finansielle sektor, og du kan se de muligheder, nye teknologier giver for at modernisere og dekomponere eksisterende funktionalitet i nye cloud-baserede (Azure), API-enablede microservices, der muliggør en fleksibel arkitektur. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på vores DevOps-setup, f.eks. igennem testautomatisering, modning af vores CI/CD-pipeline, mm. Du skal også være rigtig god til at lære nyt. Verden står aldrig stille, og du følger med.

Du vil møde en flad organisation, hvor beslutninger tages lokalt, og der bliver lyttet til dem, der har en mening og ved, hvad de snakker om. Vi har allerede en stærk Tech-kultur, hvor du vil opleve dygtige kolleger, der altid er med på topkvalificeret faglig sparring.

Arbejdspladsen er Alm. Brands hovedkontor på Midtermolen i København.

Sådan ser din profil ud

 • Du har stærke teamwork skills, er vant til at arbejde i selvstyrende agile squads på tværs af forretning og it, og møder folk med en problemknuserattitude.
 • Du elsker at skrive elegant, skalerbar og vedligeholdelsesvenlig kode, og du har lyst til at være opdateret på de nyeste teknologier.
 • Du er 100 meter-mester i at sætte dig ind i nyt stof og komplekse problemstillinger.
 • Du evner at tænke forretning og behov, før du tænker løsning.
 • Du tager initiativer og hader at lade en opgave ligge ufærdig.
 • Du har mere end fem års professionel erfaring som udvikler.
 • Du har erfaring med moderne arkitekturparadigmer (microservices, eventing, mm.) og udviklingsværktøjer i et agilt setup, såsom Jira, Docker, GitLab/GitHub, Jenkins, mm.
 • Erfaring med API-udvikling samt kendskab til OFM, ADF, TIA og PL/SQL er en fordel men ikke påkrævet

Det får du i dit nye job

 • Mulighed for at arbejde på en moderne teknologi-stack, hvor vi anvender GitLab/GitHub, Docker, Jenkins, mm. og er i gang med at dekoble vores legacy-systemer i nye cloud-baserede, API-enablede microserives
 • Stor indvirkning på den endelige løsning, hvor de arkitektoniske rammer er brede, og din mening vægtes højt.
 • Vanvittigt kompetente kolleger i både it og forretningen.
 • Lov til at fejle, lære og prøve igen.

Når du søger stillingen, så sørg for at være konkret om din rolle i tidligere løsninger. Fortæl gerne, hvad du skrevet af kode, og hvordan du påvirkede resultatet og organisationen.

Skynd dig at sende os din ansøgning

Hvis du bliver inspireret og kan se dig selv i ovenstående, så skynd dig at sende din ansøgning. Vi kalder ind til samtaler løbende.  Har du nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Udviklingschef, Troels Agergaard Jacobsen på mobil: 2925 2983.

 

I Alm. Brand har vi samlet bank, forsikring og pension, så kunderne kan få et samlet overblik over deres økonomi. Koncernen har 1600 engagerede medarbejdere, der hver dag bidrager til den høje arbejdsglæde. Vi har en uformel omgangstone, der giver plads til forskellighed. Samtidig arbejder vi ambitiøst og vægter innovation og kreativitet højt. Ca. halvdelen af medarbejderne sidder på hovedkontoret på Midtermolen i København, og i resten af landet tager vi hånd om vores kunder fra 25 kontorer, filialer og rådgivningscentre. Læs mere om os på almbrand.dk/job.

Gem job

Alm. Brand
Publiceret: 20. maj 2020

Arbejdssted

Location København Ø