IT-spe­ci­a­list til Koncern IT

 

Infrastruktur Core i Koncern IT, Københavns Kommune, søger en IT-specialist, som har lyst til at udvikle og drifte en af Danmarks største IT-installationer.  

Koncern IT’s infrastrukturteam driver hele Københavns Kommunes fælles administrative IT-platform, lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware. Vi er en organisation, der går forrest, når det drejer sig om de nyeste teknologier og arbejdsmetoder, og du bliver en aktiv medspiller i vores fortsatte udvikling og rejse.

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du er med til at sikre, at vores centrale infrastruktur er klippestabil og bliver klar til fremtiden med Cloud, automatisering, DevOps og øget effektivitet?

Har du mod på at kaste dig over nye projekter, og vil du være med til at præge områdets fremtid, som går nye udfordringer og forandringer i møde? Bliver du motiveret af og nysgerrig på en fremtid, der byder på muligheder og forandringer?

Kan du se dig selv arbejde med scripting i infrastrukturen og være med til at sikre stabil drift, hvor IT-sikkerhed er en afgørende faktor? Trives du med en blanding af drift og serviceforbedring? Kan du både arbejde selvstændigt og samarbejde i større tværfaglige grupper.

Så er vi kontoret for dig!

I Infrastruktur Core er vi ca. 40 kompetente og engagerede specialister, og vi søger endnu en fantastisk kollega til vores core data-team.

Dine opgaver og udfordringer

Sammen med et hold nære kolleger vil du have ansvaret for vores core data (Server, Storage, VMware, Windows, AV, datacentre) område. Du vil indgå i drift og projekter og bidrage aktivt til den fortsatte modning, udvikling og optimering af dette centrale område.

Din rolle vil give dig en stor kontaktflade til kollegaer på tværs af organisationen – fra visitatorer, tværgående driftskoordinatorer, løsningsansvarlige og andre tekniske specialister til kontorchefer. Du vil være med til at forme området, sætte retningen, udarbejde politikker, strategier og procedurer – og implementere og drifte disse efterfølgende.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier, som vi forventer, du har erfaring med.

De nyeste teknologier omfatter bl.a.

 • VMware Advanced Suite (+1000 VMs) og VMware NSX
 • Trend Micro Enterprise Suite og Veeam backup
 • Windows core infrastruktur samt fysiske Rack og Blade systemer
 • Enterprise All-Flash-storage og SAN samt Azure Cloud infrastruktur

Desuden får du opgaver med løbende performance tuning, fejlfinding, optimering samt projekt- og implementeringsopgaver til nye infrastruktursystemer.

Vores forventninger til dig

 • God forståelse for dynamisk routing, TCP/IP, AD, DNS, DHCP og firewalls
 • Mod på og lyst til at forme DevOps-principperne i teamet
 • Effektiviserer opgaver via scripting, standardisering og automatisering
 • Lyst til at holde dig opdateret indenfor de nyeste teknologier og arbejdsmetoder
 • Evner at bevare et strategisk overblik og at eksekvere og skabe resultater for både dig selv, teamet og kommunens brugere
 • Både tænker over teknik, økonomi, forretning, sikkerhed, compliance og fremtidsmuligheder
 • Er indstillet på en spændende fremtid med mere Cloud og med masser af udfordringer og muligheder

Er vi arbejdspladsen for dig?   

Vi har et samarbejdsorienteret miljø, som bærer præg af et stort tværgående engagement, og hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet.  

Vi har travlt, og vi har det sjovt. Vi hjælper og passer på hinanden. Vi har fokus på både teknologi, forretning, vores brugere, kommunen og på løbende udvikling af medarbejderne, services og processer.

Løn- og ansættelsesforhold  

Stillingen er på 37 timer ugentligt med familievenlige arbejdstider og flekstid.

Vi ønsker stillingen besat den 1. august 2020.

Løn forhandles efter overenskomst og kvalifikationer.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Infrastruktur Core Kim Lohse på 4044 7632 eller teknisk serviceansvarlig Søren Isager på 2341 8177. 

Søg via "Søg jobbet her" senest søndag den 14. juni 2020
Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.

 

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 22. maj 2020

Arbejdssted

Location København NV