SAS CI-udvikler


Stærk SAS-udvikler til ny platform

Vil du arbejde med de nyeste teknologier inden for SAS-udvikling?

Vil du være med til at implementere og udvikle vores nye SAS CI 360 marketingløsning?

I Topdanmark er vores nye marketingplatform SAS’s CI 360. Vi har sat de første moduler i produktion, og vi fortsætter med mange udfordringer; udviklings- og optimeringsmæssigt og volumen- og kompleksitetsmæssigt.

CI 360 er et komplet og datadrevet marketingsystem, som skaber og formidler leads og kundekommunikation på tværs af kanaler som telemarketing, kundecenter, sociale medier, web, mail og sms. Vi stræber efter at binde indsatserne sammen både in-bound, out-bound og digitalt.

Vi ønsker os derfor en ny dygtig kollega! 

Hvad får du?

Udviklingsarbejdet foregår i et team med tre dygtige og hjælpsomme kollegaer. Vores marketing afdeling er en skarp og kompetent sparringspartner. Du får lov at stille din tekniske nysgerrighed, og give dig i kast med fx udvikling af API’er mellem SAS-løsninger og andre systemer.

Vi stræber hele tiden efter at arbejde med de nyeste versioner af SAS, og vi investerer i, at du i din fortsatte faglige og personlige udvikling. Vi har et stort community af SAS-udviklere i IT og forretningen med gode muligheder for videndeling og sparring.

Vi bruger scrum, og vi er en flad organisation, hvilket betyder stort råderum, og kort fra ide til handling. Vi har en uformel omgangstone og god humor.

Om opgaverne: 

Teamet arbejder med

  • Modellering af vores marketing datamart 
  • Load af datamartet fra mange forskellige kanaler via SAS DI-løsninger 
  • Udvikling af API’er, der integrerer CI 360-løsningen med andre systemer
  • Konfigurering af de forskellige moduler i løsningen

Hvad har vi brug for?

En kollega med stor erfaring med

  • SAS Base og ETL-arbejde med SAS Data Integration Studio 
  • Arbejde med datakilder på mainframe 
  • Agil udvikling
  • Teamwork

Du har en udadvendt og imødekommende natur, gode kommunikationsevner på dansk og engelsk og interesse i forretningens anvendelse af de løsninger, du laver.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med marketing og har et godt uddannelsesniveau som fx bachelor eller kandidat.

Rekrutteringsprocessen er digital. Det betyder, at du IKKE skal skrive en tidskrævende skriftlig ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre herfra. Det tager som regel kun 10 minutter at søge et job – og du ved kort tid derefter, om du har mulighed for at gå videre i processen. Så tryk på “GO”. Det er hurtigt og enkelt! Bemærk; Hvis du indkaldes til samtale, vil første samtale foregå via Skype.

Lidt om Topdanmark:

Vi er fysisk placeret i Ballerup, Viby J, Vejle og Herning.

Et move, der er mere dig!

Hele mennesker gør ikke noget halvt, og vores fokus på sundhed giver dig energi til at præstere bedre. Du får en sjovere arbejdsdag, fordi du møder mere udvikling, ansvar og gode kundeoplevelser. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab, og vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!

Lidt mere

Topdanmark har stærkt fokus på digitalisering og på at anvende fremtidens teknologi. Vi har indrettet vores organisation efter de agile principper med selvstyrende teams og et tillidsbaseret ledelsessystem, der understøtter dem.

Spørgsmål

Ring til Mikael Heinsen på 24 69 31 25 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: 10-06-2020

Tiltrædelsesdato: 01-08-2020

Arbejdstid: Fuldtid

Kategori: Fast Ansat

Hjemmeside: topdanmark.com/karriere/topdanmark-som-arbejdsplads

Kontakt

Mikael Heinsen
Corporate IT
mhh@topdanmark.dk
24 69 31 25

Gem job

Topdanmark
Publiceret: 25. maj 2020

Arbejdssted

Location Ballerup