AWS Architect til en af Nordens ledende AWS-partnere


Kunne du tænke dig at blive en del af et AWS-team på over 100 højt certificerede kolleger, og kunne du tænke dig at være med til at sikre den fortsatte udvikling i vores AWS-forretning i Danmark? Har du erfaring med at designe samt implementere applikationer og løsninger på AWS-platformen? Hvis ja, så har vi en spændende udfordring til dig!

Cybercom Group, AWS Premier Partner, der er en af de førende og højest certificerede AWS-partnere i Norden, har i 2018, og med stor succes, etableret "Cybercom AWS Business Group (CABG)”. Med kompetencecentre placeret i Sverige, Norge, Finland, Polen & Danmark leverer vi dagligt rådgivning omkring rejsen ud i AWS-cloud, transitionsprojekter, udvikling af løsninger og applikationer samt 24/7 passioneret support til en lang række virksomheder i Skandinavien.

Bliv en del af vores succes! Vi udvider nu vores AWS-team i København og leder efter en AWS Architect til at blive en del af Cybercom AWS Business Group i Danmark. Vores AWS-team består af erfarne og dygtige konsulenter, der bidrager med unikke kompetencer. Som AWS Architect vil du rådgive kunderne om AWS-strategi, processer og løsninger. Derudover vil du deltage i forskellige projekter, fra at flytte hele eller dele af kundens it-infrastruktur til AWS, til at designe og implementere applikationer og løsninger på AWS-platformen, som opfylder kundens behov.

Du har sikkert erfaring med:

  • Design og implementering af end-to-end løsninger på AWS-platformen
  • Migrering og modernisering af eksisterende on-premise løsninger/applikationer til AWS
  • Infrastructure as code og DevOps, herunder CI/CD TDD/BDD
  • Forskellige type af Deployments såsom serverless Lambda, Containers og EC2
  • Værktøjer som Ansible, Terraform, Cloudformation og Kubernetes

Vi forventer, at du løbende ønsker at uddanne dig og opbygge dyb certificeret viden om de teknologier og services fra AWS såsom inden for IoT, Bigdata og Machine Learning. Som person er du struktureret, omgængelig og tager ansvar for dine opgaver. Du er en teamplayer, og åben for at dele viden og erfaringer. Du er passioneret omkring Cloud, og er god til at formidle vigtigheden af Cloud-løsninger i den 'Connected World'. Du ser dig selv som en innovativ problemløser, der altid har kundernes behov i fokus – og også forstår at have det sjovt i løbet af dagen, og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø med dine kolleger. Til denne rolle er det vigtigt at du er flydende på dansk og engelsk med fremragende kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt.

Hos Cybercom, er vi 'Makers of Tomorrow'. Hvor ser du dig selv i fremtiden?

Er du interesseret i at høre mere om Cybercom og stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til Van Bui, rekrutteringskonsulent, på tlf.: +45 2948 3852 eller via mail van.bui@cybercom.com. Hvis du ønsker at søge stillingen, skal du sende dit CV (ansøgning er ikke nødvendig) til van.bui@cybercom.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Cybercom A/S
Publiceret: 26. maj 2020

Arbejdssted

Location København