Junior full stack developer


Full Stack udvikler søges til ambitiøs og innovativ virksomhed. Du vil blive en del af et lille hold, og arbejde i et ungt startup kollektiv. Vi arbejder på tværs af grænser, og du vil blive en del af et internationalt miljø.

Vi er en dansk IT-virksomhed som har eksisteret siden 2003. Vi driver yderligere to IT-virksomheder, hvoraf én er i Polen. Vores hovedkontor er i København.

Ved har brugt 20 år på at bygge applikationer, websites og E-learning til køreskole branchen (Teoriundervisning.dk), og er nu klar til at udvide med nye ambitiøse planer med virksomheden EASYPIECY.

Idag har vi en topmoderne cloud baseret applikation til projektor-undervisning og E-learning, og en række websites. Disse systemer skal vedligeholdes og videreudvikles.

Vi bruger disse systemer og teknologier:

DAO database, React, MVC server, Amazon server (Storage, Spring Boot, Database), Unity, GitHub, Electron (desktop GUI application), GoLang m.fl.

Krav:

Vi leder efter super talentfulde full stack/frontend/softwareudviklere til vores kontor i København. Vi forestiller os at du har taget din Bachelor i IT science/softwareudvikling og er i færd med at lave din Master.

Du taler og skriver flydende engelsk - du er passioneret omkring ny tech og videbegærlig - du elsker at løse komplekse tekniske opgaver - du er ledig fra aug./sept. 2020.

Vi kan tilbyde dig:

  • Et deltidsjob i et spændende startup miljø.
  • Et godt arbejdsmiljø med produktet i fokus.
  • En stilling i en stabil virksomhed med lang historik.
  • Spændende og udfordrende opgaver.
  • Mulighed for lære mere om iværksætteri.

Kontaktoplysninger:

Easypiecy Systems ApS
Njalsgade 76, 4 - Univate
DK-2300 Copenhagen
Att.: Philip Schönbaum
Tlf. 70 236 237
Mobil 20 97 97 78
ps@easypiecy.com

Gem job

Easypiecy Systems ApS
Publiceret: 2. juli 2020

Arbejdssted

Location København