Di­gi­ta­li­se­rings­kon­su­lent til Odsherred Kommune


Odsherred Kommune er en attraktiv kommune og får flere og flere borgere, der ønsker at leve tæt på natur, vand og strand.

De kommende år er der fokus på at udvikle og implementere nye digitale løsninger, der skal være med til at sikre fremtidens velfærd samt styrke kvalitet og effektivitet i kommunen. I den forbindelse søges en digitaliseringskonsulent, som skal medvirke til at fremme digitalisering samt udnytte teknologiernes muligheder til at levere nye services til gavn for både borgere og medarbejdere.

Jobbet

Du vil sammen med dine kolleger i digitaliseringsteamet fungere som projektleder og få en central rolle i vores fremtidige udvikling og implementering af digitale løsninger. Dine opgaver er projektledelsesopgaver, drift- og udviklingsopgaver, og vil være afvekslende. Vi arbejder med projekter som borgerbetjening, RPA-robotter, KOMBIT projekter samt understøtter fagområderne i digitale tiltag og skift af systemer.

Dit ansvar bliver at klargøre organisationen til nye ESDH system samt bistå i systemskifte på byggesag-, miljø- og institutionsområdet.

Odsherred Kommune er en del af Digitaliseringsforeningen Sjælland (DIGIT), så du vil naturligt indgå i projekter, arbejdsgrupper, samarbejder og netværk på kryds og tværs af kommuner. Vi samarbejder blandt andet om nyt ESDH, robotter, sikkerhed og nyt social-, sundhed og omsorgssystem.

Vi vægter samarbejdet med fagområderne højt, og har fokus på at gøre digitalisering til en naturlig del af udviklingen af kerneopgaven. Du vil derfor blive dedikeret til et fagområde, og vil være områdets direkte indgang til afdelingen Digitalisering og IT.

Dine arbejdsområder og arbejdsopgaver

Du får din daglige arbejdsgang i Digitalisering og IT på rådhuset i Højby samt på tværs af Odsherred Kommunes institutioner.

Du mestrer de forskellige roller i projektledelse, som planlægger, procesfacilitator, formidler og underviser. Derudover skal du kunne lede forandringer og omsætte ønsker og behov hos fagområderne til konkrete løsninger, hvor kommunens it-systemer anvendes bedst muligt.

Vores forventninger til dig

 • Du er en god sparringspartner, og har lyst til at lære og lære fra dig
 • Du har gode relationelle evner og har situationsfornemmelse
 • Du arbejder analytisk og struktureret
 • Du er udviklingsorienteret og skaber resultater sammen med ledelse, samarbejdspartnere og resten af organisationen
 • Du er åben, tillidsvækkende og god til at kommunikere
 • Du har indsigt og forståelse for de teknologiske muligheder og udfordringer

Du har en relevant uddannelse eller tilsvarende erfaring. Det er en fordel, hvis du er certificeret projektleder eller proceskonsulent.

Odsherred Kommune tilbyder dig

 • En 4-dages arbejdsuge, hvor det er weekend torsdag til fyraften
 • En attraktiv og familievenlig arbejdsplads
 • Et spændende job, hvor du kommer i kontakt med mange mennesker i en alsidig hverdag.
 • En mulighed for at arbejde i et stærkt fagligt miljø med forskellige færdigheder og videreudvikle din faglighed.
 • En personaleforening med mange sociale aktiviteter.
 • En konkurrencemæssig løn efter kvalifikationer og relevant overenskomst.

Vi sætter samarbejdet, et professionelt arbejdsklima, godt humør og uformel tone højt. Afdelingen for Digitalisering og IT forventes at vokse fra 12 til 16 medarbejdere. De 16 medarbejdere er fordelt på fagområderne data, digitalisering, indkøb, drift og support.

Vi holder 1. samtalerunde den 22. juni 2020 og 2. samtalerunde den 29. juni 2020. Samtalerne vil foregå fysisk, og overholde retningslinjerne for Covid-19.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Heidi Johansen
Afdelingsleder
heijo@odsherred.dk
Tlf.: 24 83 08 78

Ansøgningsfrist:

11. juni 2020, kl. 16:00.

Gem job

Odsherred Kommune
Publiceret: 29. maj 2020

Arbejdssted

Location Højby