Business in­tel­li­gen­ce-arkitekt til vores BI og data science-afdeling


Har du styr på Business Intelligence og Microsofts Azure PaaS, og vil du være med til at præge et voksende kerneområde i Systematic? Er du samtidig klar til at tage ansvar i en dynamisk virksomhed med fokus på data? Så er du vores nye BI-arkitekt/Senior BI-konsulent.

Du finder de bedste BI løsninger til vores kunder 

Hos Systematic oplever vi kraftig vækst på dataområdet, og vi ser vores evne til at levere databaserede løsninger som en essentiel del af vores softwareprodukter. Vi arbejder primært med store BI- og dataplatformsløsninger, IOT løsninger og AI projekter indenfor vores kerneområder: Healthcare, iblioteker og Læring, Vand og Energi samt Defence. Vores vision er, at vi med data kan bidrage til at forbedre sundhed, pleje, læring, miljø og sikkerhed og dermed levere ”cutting edge” software til kunder og samfund. Som BI-arkitekt/Senior BI-konsulent er du med til at sætte retningen for vores BI og dataplatformsløsninger. Den store efterspørgsel på Business Intelligence- og datadrevne løsninger fra vores kunder gør, at du får en bred berøringsflade – både i forhold til produkter og projekter, men også med forskellige faggrupper, kunder og samarbejdspartnere. Vi designer både egne produkter og skræddersyr løsninger til vores kunders systemer. Du bliver ligeledes teknisk lead på flere af disse Scrum-baserede udviklingsprojekter. Du er især med i den tidlige dialog med kunderne for at forstå deres behov og tegne rammerne for vores løsningsdesign. Derudover indebærer jobbet en høj grad af hands-on opgaver ift. at designe, opbygge og implementere BI-løsninger, hvor opgaverne spænder vidt fra basale BI-løsninger til komplekse dataplatformsløsninger tilpasset kundernes behov og krav i forskellige domæner.

Mere specifikt vil du:

  • sætte dig ind i vores kunders behov, systemer og succeskriterier for at scope, designe og udvikle den rette BI eller dataplatformsløsning
  • være med til at oplære og guide yngre kolleger i afdelingen
  • være vores Microsoft BI Stack og Azure PaaS-ekspert
  • være sparringspartner for kolleger på tværs af hele forretningen

Du skal forvente 1-2 ture om året til vores afdeling i Bukarest. Derudover vil der være et mindre antal kørselsdage i Danmark.

Bliv inspireret i en dynamisk IT-virksomhed

Du får din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus, hvor du bliver en del af et stærkt team, der bl.a. dækker områderne business intelligence, IOT og data science. Vi udfordrer og udvikler hinanden, og vi diskuterer konstant vores processer, løsninger, og ser på, hvordan vi kan udvikle software på en endnu smartere måde. Du får stor handlefrihed og kommer tæt på vores kerneforretning i spidsen for BI- og dataplatformsløsningerne. I afdelingen har vi flere forskellige profiler, som du altid vil kunne sparre med. Derudover er der masser af viden at hente på tværs af huset, og du vil bl.a. indgå i et arkitektnetværk med andre forretnings- og løsningsarkitekter. Vores afdeling har oplevet kraftig vækst de sidste par år, og du bliver omgivet af nogle energiske og dygtige profiler. Vi har en inspirerende kultur, hvor du virkelig får mulighed for at vise og udvikle dine kompetencer samt lære fra dig og få det bedste frem i dine kolleger. Du har derfor mulighed for at sætte dit præg på teamet og måden hvorpå vi arbejder. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du bruger de nyeste teknologier til at gøre en forskel sammen med kolleger i verdensklasse. Vi er åbne for at prøve nye ideer af – og har du lyst til et spil bordfodbold, er der altid en kollega, der er klar.

Business Intelligence-ekspert med forretningsforståelse

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med business intelligence, dataplatforme eller andre datarelaterede projekter – med fordel som senior BI-konsulent eller BI-arkitekt i en større virksomhed eller et konsulentfirma. Det er afgørende, at du har stor praktisk erfaring med både Microsofts BI Stack (SSIS, SQL, SSAS og PowerBI) og Azure PaaS. Således har du medvirket i design og udvikling af store og komplekse dataplatformsløsninger med mange kunder baseret på Microsoft Azure. Derudover har du været ansvarlig for scoping, design og udvikling af større BI-løsninger. Du har måske også arbejdet med udvikling af machine learning baserede softwareprodukter. Som person har du et naturligt flair for at indgå i dialog med forskellige interessenter og skabe relationer. Du har en stærk forretningsforståelse og kan sætte dig ind i nye domæner og teknologier. Du har gode lederegenskaber, og ved hvordan man motiverer og driver et team – og nyder at lære fra dig.

Endelig ser vi gerne, at du:

  • har et stort drive og lyst til at arbejde med nogle af de mest ambitiøse BI og dataplatformsprojekter i Danmark, herunder også selv tage del i at arbejde med den komplekse kode.
  • kan samarbejde med vores produktafdelinger, data scientists og kunder om at udvikle AI-løsninger.
  • har gode kommunikationsevner og kan lide at agere sparringspartner for forretningen
  • kan lide at rådgive kunder og sætte dig ind i deres behov og forventninger
  • har lyst til at deltage i oplæringen af kolleger

Sidst men ikke mindst behersker du engelsk i skrift og tale.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere her.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 3038 1070 og spørge efter Erik Søndergaard Andersen, Senior Manager, BI & Data Science. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 28. juni 2020

Arbejdssted

Location Aarhus