Net­værks­spe­ci­a­list søges til IT Netværk


Vil du være med til at præge IT-infrastrukturen i Dagrofa og sætte nye standarder for, hvordan vi i fremtiden arbejder med netværk og It-sikkerhed? Og, ser du en spændende udfordring i at arbejde med forskelligartede og til tider komplicerede projekter indenfor IT-netværk? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en dygtig og erfaren netværksspecialist

Dit nye job ligger på vores kontor i Ringsted – 40 min. kørsel fra København, hvor du bliver en del af Dagrofas IT-afdeling med omkring 85 kolleger. Du skal arbejde med design af større netværksløsninger, samt teknisk installation, konfiguration, overvågning og support på netværksudstyr. Du deltager i projekter og opgaver internt i teamet ud mod relevante interessenter, såvel internt i forretningen som eksternt. IT-afdelingen har ansvaret for alt IT i Dagrofa. 

Dagrofa er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, som samlet set driver omkring 520 butikker. Vores kunder er butikkerne i Meny, Spar, Min Købmand, Letkøb, Foodservice Danmark og S-Engros, Servicekontorer, samt distributionsterminaler i Ringsted, Middelfart, Ishøj, Vejle og Herning.

Du får mange spændende opgaver, du skal blandt andet:

  • Løse opgaver inden for routing, switching, LAN, WLAN og sikkerhed
  • Være med til at rydde op, optimere og udvikle netværk i Dagrofas mere end 500 tilsluttede butikker. Vi planlægger test af SD-WAN indenfor et års tid
  • Deltage i optimeringen og design af core MPLS og WLAN på servicekontorer og distributionsterminaler
  • Være med til at definere og designe proaktiv overvågning af alle Dagrofas netværksenheder
  • Deltage i implementering af sikkerhedsløsninger i samarbejde med IT-sikkerhedsfunktionen bl.a. firewall setup
  • Implementering af 802.1x 
  • Deltage i styringen af leverandører gennem kravstilling og opfølgning på indgåede aftaler
  • Daglig opfølgning på netværksincidents i Servicenow
  • Indgå i afdelingens vagtordning

Din IT-værktøjskasse er i orden og up to date

Du er en passioneret netværksspecialist med min. 5 års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet med netværk, procedurer og systemer i Enterprise miljø. Du har en dyb viden og erfaring indenfor LAN/WAN/WLAN, netværkssikkerhed og firewalls samt MPLS, VPN og Cloud networking. 

Vi ser gerne, at du er certificeret inden for netværk, som minimum CCNP. Det er en fordel, hvis du har kendskab til HP/Aruba netværksteknologier og er bekendt med ITILs principper.

Du er en super kollega og evner at navigere i lidt af hvert

Du tager ansvar, er løsningsorienteret og kan lide at arbejde projektorienteret i kombination med den daglige drift. Du er en struktureret og fleksibel samarbejdspartner med et skarpt øje på detaljerne, der formår at prioriterer i forhold til aftalte mål. Du arbejder ubesværet med mange interessenter og har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Du har fingeren på pulsen og ved hvad der sker med udviklingen indenfor dit område, og det falder dig naturligt at formidle din viden til dine kolleger - så I står stærkere sammen.

De bedste fødevareoplevelser og de bedste karrieremuligheder 

I Dagrofa venter cirka 14.000 engagerede kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. Og vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en af Danmarks største dagligvarekoncerner. Du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen. På vores servicekontorer i Herning, Vejle og Ringsted er vi cirka 400 medarbejdere i afdelinger, der arbejder med økonomi, kommunikation, IT, forretningsudvikling, HR, butiksudvikling og kategori.

Vi afholder samtaler løbende og annoncen fjernes, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Ulrik Vang Nielsen på telefon 72 33 25 87.

Ansøgningsfrist: 25-06-2020.

Gem job

Dagrofa aps
Publiceret: 29. maj 2020

Arbejdssted

Location Ringsted