Sund­heds­da­ta­sty­rel­sen søger en Drifts­ma­na­ger til data warehouse


Kan du bidrage til en stabil drift i et hastigt voksende data warehouse og drive incident management når problemer opstår? Har du blik for, hvordan vi proaktivt får lavet processer, der binder driften af vores løsninger sammen med de høje krav fra forretningen? Hvis ja, er du muligvis vores næste Driftsmanager.

Om os

Sundhedsdatastyrelsen er godt i gang med at udvikle et nyt data warehouse baseret på styrelsens mange registre inden for sundhedsområdet. I den forbindelse søger vi en engageret og kvalitetsbevidst Driftsmanager, som kan bistå med at få udarbejdet solide incident processer for nye data warehouse-løsninger, ændringer til eksisterende og for udvikling af analytiske projekter.

I Sundhedsdatastyrelsen har vi ansvaret for indsamling, behandling, udstilling og formidling af Danmarks sundhedsregistre til brug for sundhedsprofessionelle, borgere og forskere på tværs af sundhedssektoren. Stillingen er placeret i afdelingen Datavarehus, dokumentation og DRG, hvor vi har ansvaret for at udvikle og vedligeholde styrelsens data warehouse, som danner fundamentet for den videre brug og formidling af sundhedsdata til anvendelse hos slutbrugere.

Dit arbejde

I rollen som Driftsmanager bidrager du til at sikre et stabilt driftsmiljø på hele vores platform samt at koordinere incidenthåndtering sammen med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere. Driften af vores infrastruktur varetages af en ekstern leverandør, så en central del af jobbet vil være fastholdelse og udvikling af dette samarbejde. Vi ser også gerne, at du har en forholdsvis teknisk interesse, så vi proaktivt kan reagere på performanceudfordringer.

Dine primære arbejdersopgaver vil være:

  • Koordinering af incidenthåndtering i et miljø med høj kompleksitet og indbyrdes afhængigheder.
  • At have en tæt dialog med vores ETL udviklere, arkitekter samt deployment manager om driftsudfordringer på platformen.
  • Samarbejde med vores driftsleverandør og interne samarbejdspartnere om at bringe vores platform og data warehouse op på et professionelt niveau, som understøtter ”continuous integration” og deployment til testmiljøer og produktion.
  • Proaktivt at monitorere og identificere tekniske udfordringer på vores platform, før de bliver problemer.

Du vil få en central rolle som bindeled mellem projekter, vores interne udviklere og samarbejdspartnere og vores eksterne driftsleverandør. Din rolle bliver at sikre, at vores platform har en høj oppetid samt at incidents håndteres hurtigt og professionelt. Kvalitetssikring vil blandt andet ske i samarbejde med vores løsningsarkitekt, ETL-udviklere og deployment manager. Du trives i en travl og tværfaglig hverdag, hvor akutte og ikke-planlagte opgaver ofte må prioriteres over andre arbejdsopgaver. Evnen til at arbejde selvstændigt er derfor afgørende.

Vores platform, som primært er baseret på Microsoft teknologi, er løbende under udvikling, og du vil derfor have god mulighed for at påvirke og skabe velfungerende arbejdsprocesser og snitflader mellem de forskellige aktører. Vores primære databaseteknologi er MS SQL Server og vi benytter samtidig Integrations Services (SSIS) til ETL samt frontend værktøjer fra Microsoft og Qlik.

Din uddannelse og erfaring

Vi forventer du har en relevant uddannelse, f.eks. som datamatiker, ingeniør, datalog, cand.it eller lign, eller har erfaring med tilsvarende opgaver.
Det vigtigste er, at du er vant til at se ting fra et helikopterperspektiv, arbejder struktureret og kan håndtere opgaver med stor kompleksitet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med udvikling og drift af data warehouse løsninger.

Dine personlige kvalifikationer

Herudover forventer vi, at du:

  • er analytisk og detaljeorienteret
  • har stærke kommunikative evner
  • er proaktiv med et skarpt fokus på at skabe resultater
  • kan jonglere med mange bolde uden at miste overblikket.

Sidst, men ikke mindst, skal du have lyst til at samarbejde med kollegaer og brugere med meget forskellig baggrund.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et fagligt stærkt, uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer. Vi arbejdet tæt sammen med de øvrige afdelinger i Sundhedsdatastyrelsen og de regionale driftsorganisationer. Vi er en fleksibel arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause.

Om ansættelsen

Afhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund bliver du ansat efter:  

- Gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes centralorganisation

eller  

- Gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere, jf. aftalens bestemmelser vedr. It-medarbejdere (HK-Samdata).

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Thomas Brøndum Lund Jensen på tlf. +45 21 54 51 95.

Er du interesseret?

Klik på "Søg jobbet her" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 25-27.

Ansøgningsfrist: 15-06-2020.

Sundhedsdatastyrelsen har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Gem job

Sundhedsdatastyrelsen
Publiceret: 29. maj 2020

Arbejdssted

Location København