Ap­pli­ka­tions­kon­su­lent til IT

 

Trives du i spændet mellem at arbejde med IT og forretningen? Og er du den, som gerne rejser dig fra skrivebordet for at løse opgaverne ved at skabe et nært samspil med brugerne i HK? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet

Vi søger en ny kollega til team Drift & Forvaltning i IT. Du kommer til at arbejde med systemforvaltning, IT-service management herunder incident- og problem management og vigtigst af alt kundeservice, som vi yder for vores kolleger i både fagforening og HK’s a-kasse. Vi skal professionalisere og indføre discipliner inden for systemforvaltning og IT-service manangement. Og din særlige rolle vil blive at:

  • Drive udviklingen af systemansvarlig-rollen (rollen som systemmanager)
  • Implementere systemforvaltningsplaner
  • Professionalisere ITIL-processer.

Som vores nye applikationskonsulent bliver du en del af en IT-afdeling på 35 heraf et driftsteam på 17 medarbejdere. Her vil du arbejde sammen med de øvrige dedikerede medarbejdere og løse opgaver relateret til IT-driften og forretningen.

Du skal varetage incident- og problem-management på vores vigtige kernesystemer, som understøtter vores kolleger, der arbejder for vores medlemmer. Du skal være med til at udarbejde og eksekvere på forvaltningsplaner på disse systemer og arbejde sammen med vores kolleger i forretningen om at skabe den bedst mulige systemanvendelse sammen med superbrugerne.

Det er et must, at du arbejder proaktivt og er kendt for din servicemindede tilgang til brugerne. Du vil passe godt ind i teamet, hvis du trives med at være hjælpsom, og hvis du er god til at kommunikere og holde hovedet koldt i pressede og komplekse situationer. Ikke mindst skal det være naturligt for dig at have en konstruktiv tilgang.

Din rolle vil både være koordinerende, drivende og udførende.

Om dig

Du er serviceminded og proaktiv i forhold til samarbejdet med dine kolleger i resten af HK. Du arbejder struktureret og kvalitetsbevidst. Du har en analytisk tilgang til opgaverne.

Du ved, at opgaven som applikationskonsulent er at være bindeled mellem IT og forretningen.

Derudover har du:

  • Gode skriftlige og mundtlige kompetencer
  • Godt kendskab til opgaverne som applikationskonsulent
  • Service er en del af dit naturlige DNA
  • Erfaring med CRM-systemer
  • Eventuelt kendskab til Modulus

Det vil være en klar fordel, hvis du har arbejdet med ITIL i flere år og/eller har arbejdet i rollen som system manager/systemansvarlig.

Arbejdet sker i samarbejde med organisationens øvrige medarbejdere. Vi søger derfor en kollega, der er god til at skabe relationer, og som trives med, at opgaverne løses i tæt samarbejde med andre.

Det kan vi tilbyde dig

En uforudsigelig hverdag, hvor ikke 2 dage er ens. Du vil være en del af en vagtordning, der fungerer inden for normal arbejdstid.

Ved ansættelsen udarbejdes en personlig kompetenceudviklingsplan, som tager udgangspunkt i lige netop dine kvalifikationer, og som vil give dig mulighed for en løbende kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i rollen som applikationskonsulent, med stillingsbetegnelse 'forretningskonsulent'. Stillingen er på joborienteret tid. Løn- og arbejdsvilkår følger overenskomst mellem Klubben HK og HK Forbundet.

Tiltrædelse
Den 1. september 2020.

Ansættelsessted
HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Du kan høre mere om jobbet ved henvendelse til teamchef Isabella Herzl Christiansen på mobil 2428 4448.

Ansøgning

Hvis du synes, at jobbet lyder som noget for dig, så send os endelig din motiverede ansøgning og CV ved at trykke 'Søg jobbet her' nedenfor.

Ansøgningsfrist: Søndag den 21. juni 2020.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 25., 29. juni og 1. juli 2020.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


HK skaber værdi, styrke og muligheder i medlemmernes arbejdsliv

HK er med ca. 230.000 medlemmer Danmarks næststørste fagforening, og er en del af FH, Fagbevægelsens Hovedorganisation. HK har 4 sektorer, som forhandler overenskomster for HK’s fagområder. 7 lokale afdelinger har den direkte kontakt med medlemmer. HK Forbundet understøtter udvikling og drift i hele HK. Læs mere på HK.DK

Gem job

HK Danmark
Publiceret: 17. juni 2020

Arbejdssted

Location København