Genopslag - IT-kon­su­len­ter til kon­fi­gu­ra­tion af IT-løsninger

 

Vil du være med til at sikre, at vores IT-systemer fungerer for både vores kollegaer og kunder? Er du nyuddannet eller har du nogle års erfaring? Og kan du med din IT-tekniske viden se dig selv i rollen som vores IT-konsulent, der konfigurerer fremtidens automatiske tilskudsordninger i et agilt team? Så er du måske vores nye kollega.

I Landbrugsstyrelsen har vi netop indført SAFe og etableret to Agile Release Trains, ART’er. Hver ART består af en ART-ledelse og 6-7 agile teams. Du vil skulle indgå i et team i en af de to ART’er, hvor du i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger skal arbejde med konfiguration af IT-løsninger. De agile teams er selvorganiserende og sammen arbejder I efter de agile metoder, og i tæt samarbejde med ART’ens øvrige teams og ledelse.

Konfigurer vores rammesystem

Du konfigurerer vores rammesystemer, så kunderne kan ansøge om forskellige tilskud. Du bidrager i det daglige til, at vores Tast selv-service bliver så enkel som muligt fra ansøgning til udbetaling med det mål, at kunderne hurtigst muligt får udbetalt deres tilskud. Du bliver en del af et agilt team i en af vores to ART’er. Teamet består af kollegaer fra både IT og forretning og løser opgaver fra krav til produktion.

I praksis vil du og dine teamkollegaer stå for både sprintplanlægningen, udførslen af opgaverne, demoer mv. Du vil naturligvis bidrage primært med dine tekniske kompetencer indenfor konfiguration i rammesystemet. Konfiguration sker bl.a. i skemaer, regelsæt, beregninger, valideringer og breve. Konfiguration sker i Infopath og baserer sig på word og excel, hvor der anvendes udvidede funktioner. Det forventes dog, at du bidrager til gennemførelsen af alle teamets opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Opsætning, der er baseret på Microsoft-teknologi, såsom Infopath, HTML5, Workflow Foundation og Reporting Service
  • Fremsøgning og udtræk af data ved brug af Oracle SQL Developer og Microsoft SQL Server
  • Analyse og afklaring af forretningsregler og løbende koordinering af opsætningsopgaver
  • Unit test og dokumentation af egen opsætning
  • Opgavestyring og dokumentation ved anvendelse af TFS og Visio

Alle vores rammesystemer er specialtilpassede, og vi sørger naturligvis for, at du får en grundig oplæring. Du deltager også i et overordnet introforløb til hele styrelsen, hvor du får en solid indsigt i din nye arbejdsplads. Vi forventer ikke, at du kender til alle de anvendte Microsoft-teknologier, men vi ser gerne, at du kan anvende HTML(5), CSS, Angular Type Script.

Vi forestiller os, at du har en god IT-teknisk forståelse og gerne en uddannelse inden for IT, måske har du tidligere arbejdet med udvikling af IT-løsninger. Du har en forretningsmæssig og løsningsorienteret tilgang til IT, kombinerer din tekniske viden med gode kommunikationsevner og mestrer den daglige kommunikation med både fagkontorer og kolleger.

IT i Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen er i gang med at udvikle og implementere en meget omfattende digitaliseringsplan. Planen bygger oven på solide resultater i de tidligere strategier især vedr. driftsstabilitet, effektiv systemforvaltning og omfattende digitalisering og automatisering af sagsgange. Planen er meget ambitiøs og vil frem mod 2022 understøtte, at vi kan levere løsninger hurtigere og i endnu bedre kvalitet til vores kunder og brugere, samtidig med at automatiseringsgraden øges yderligere. Din indsats vil medvirke til, at vi når i mål med digitaliseringsplanen og holder den høje kvalitet i løsningerne.

Du bliver en del af en styrelse med en høj faglighed og mange spændende opgaver. Der er gode udviklingsmuligheder både rent fagligt og personligt. Vi tager alle aktiv part i både opgaveløsning og sociale aktiviteter, så trivslen forbliver i top.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en privat straffeattest uden forhold af betydning for stillingen.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Resource Manager, Mette Jensen, på 25 23 84 80 eller System Architect Jeppe Hjordt Beck 25 16 84 75.
Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest 14. juni 2020.
Samtaler forventes holdt den 19. og 22. juni.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger – og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.

Gem job

Landbrugsstyrelsen
Publiceret: 2. juni 2020

Arbejdssted

Location København