QA-/test coach til DataHub-tog (SAFe)

 

Brænder du for kvalitetssikring og vil du med på en af Energinets mest spændende agile it-udviklingsopgaver i de kommende år? Energinet DataHub står i disse dage på springet til at skulle udvikle en ny DataHub 3.0 baseret på cloudteknologi. Hvis du trives i et agilt miljø, hvor høj faglighed og samarbejde er nøgleord, er du måske den, vi leder efter. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Kvalitetssikring - en succesfaktor i vores agile udvikling

Energinet er i gang med en transformation til den agile udviklingsverden og du vil derfor være med på den spændende rejse med implementeringen af SAFe som rammeværk til agil udvikling, hvor vores teams er en del af det nystartede DataHub-tog. Jobbet er nyoprettet med mulighed for at præge arbejdsopgaverne.

Som QA-/test-coach kommer du til at arbejde tæt sammen med de agile teams i vores DataHub-tog, der skal udvikle vores nye DataHub, og du er med til at præge retningslinjerne for, hvordan vi udvikler software, så vi skaber mest mulig værdi for vores slutbrugere og for samfundet. Din fornemste opgave er at sparre med vores agile teams i forhold til kvalitetssikring igennem hele den agile udviklingsproces, herunder understøtte udviklingen af testfaglighed i vores tværfunktionelle teams.

For at vi får succes med DataHub 3.0, er det essentielt, at kvalitetssikring bliver en naturlig del af vores hverdag. Derfor har vi brug for en coach, der blandt andet kan inspirere og guide vores teams til at tænke tidlig test, have fokus på testbarhed og sikre god og effektiv regressionstest.

Du kan se frem til at indtage en central rolle i en dynamisk virksomhed, som lægger stor vægt på din trivsel og udvikling. Vi tilbyder, udover en konkurrencedygtig løn, gode personaleforhold med bl.a. bonusordning, fitness, forsikringer, kantine, multimediepakke og ikke mindst en meget aktiv personaleforening. Til gengæld forventer vi, at du lever op til vores værdier og optræder engageret og ansvarligt - med vilje og mod til at gøre en forskel.

En god værktøjskasse og agil erfaring

Du har sandsynligvis en længerevarende uddannelse og har allerede arbejdet med test og kvalitetssikring i en agil kontekst i flere år.

Uanset om din baggrund er udvikling, test eller noget helt tredje, er det væsentligste for os, at du kan inspirere til kvalitetsforbedringer og bistå forankringen på team- og togniveau. Din testfaglige værktøjskasse er i orden, og du har klare holdninger til faget og evner at formidle disse. Vi søger en kollega, som kan komme med input til fx agil test, testdesign teknikker og testautomatisering.

På det personlige plan er du nysgerrig og har en undersøgende tilgang til opgaven, og du evner at inspirere andre gennem formidling og det gode eksempel. Det er vigtigt, at du trives med en kontaktflade, der byder på specialister af alle slags, både inden for it og forretning. Du kommunikerer godt skriftligt såvel som mundtligt, både på dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning via linket 'Søg jobbet her' med cv og andre relevante bilag, så vi har den senest 17. juni 2020. Vi forventer at holde samtaler 24. juni (1. samtale) og 29. juni (2. samtale) - med ønsket ansættelse 1. august eller hurtigst muligt herefter. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Søren Vesterager på telefon 61 69 99 13. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.


Energinet Datahub A/S ejer og driver DataHub - et centralt og uafhængigt it-system, der samler alle oplysninger om danskernes elforbrug og produktion. Vi sikrer afregning, standardiserede processer og ensartet kommunikation mellem aktørerne i elmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN's verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne tillid og mod lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

 

Gem job

Energinet Forretningsservice A/S
Publiceret: 3. juni 2020

Arbejdssted

Location Fredericia