Grib mu­lig­he­den og vær med til at teste frem­ti­dens IT-løsninger

 

Vidste du:

  • at VP hver dag flytter værdien svarende til 75.000 Audi RS6´er?
  • at VPs systemer er med til sikre, at der kan handles aktier?
  • at VP var de første i verden, der gjorde værdipapirer elektroniske?

Vidste du også, at du lige nu kan få et spændende job som Tester, hvor du vil blive involveret i forretningskritiske projekter, og hjælpe os med at sikre en høj kvalitet når det kommer til test i vores omfattende systemportefølje?

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, der er med i alle faser inden for systemudvikling - fra idé til implementering og idriftsættelse af nye løsninger. Vi er midt i en spændende og travl periode, hvor stigende krav på både lokalt og globalt plan betyder, at du bogstavelig talt er med til at teste fremtidens IT-løsninger.

Velkommen til et område i rivende udvikling

Som Tester består dit arbejde i:

  • At forstå forretningen og udviklerne, så du kan understøtte udviklingen af løsninger, hvor test er en naturlig del af processen tidligt i projektforløbet.
  • At være med til at definere, hvordan vi tester, og hvordan vi gør det smartere, så vi kan agere hurtigt, når det kræves.
  • At være med til at fastlægge succeskriterierne for testen og gennemføre den.
  • At være med til at sikre og understøtte vores høje krav til kvaliteten i vores leverancer.

Vi er eksperter i at udvikle i EGL og Java, hvilket betyder, at du kommer til at begå dig på både Windows, Web og Mainframe platformene. Derfor er det en forudsætning, at du er indstillet på og synes, at det er sjovt at komme på dybt vand og lære en masse – og så er du ikke bange for at stille spørgsmål og udfordre os.

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Vi har en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til bordfodbold og fredagsbar. Vi bor i et moderne domicil, der ligger centralt i København med alle de fordele det giver i forhold til at bruge byen både privat og arbejdsmæssigt. Vi passer godt på vores medarbejdere, har fokus på trivsel og vores køkken sørger for både mad og drikke hver dag.

Bring test i spil

Du har set mere end en udgave af et testdesign, og af erfaring ved du hvordan test kan bidrage med værdi tidligt og løbende i et udviklingsprojekt. Af person er du nysgerrig på at forstå hvordan tingene er skruet sammen – både når det kommer til det forretningsmæssige behov og den tekniske løsning. Du er en respektfuld kommunikator, der forstår at lytte og opsøge viden. Og så har du en energi og passion for test, som smitter af på dine omgivelser.

Vi forventer ikke, at du har kendskab til den finansielle sektor, men du skal være nysgerrig efter at blive klogere på vores forretning. Så længe du kommer med erfaring indenfor professionel test, så skal vi nok klæde dig på til at bringe det i spil i VP.

Mød vores kollegaer og hør hvordan det er at være en del af VP. Klik her.

Lyder det interessant?

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Christian Bækbo. Vi indkalder løbende til samtale, så send os din ansøgning hurtigst muligt og inden deadline.

Ansøgningsfrist: 17-06-2020

Gem job

VP SECURITIES A/S
Publiceret: 9. juni 2020

Arbejdssted

Location København S