Ope­ra­tio­nel Cloud Sik­ker­heds- og Au­to­ma­ti­se­rings­spe­ci­a­list

 

SDC Infrastructure Services er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde den teknologiske infrastruktur for vores kunder i den finansielle sektor i Norden.

Vores mål er at levere en bred pallette af moderne og robuste infrastrukturløsninger, til understøttelse af SDC’s forretningsområder, for at kunne yde høj kvalitet og services på alle vores bankløsninger til vores kunder

Du bliver vores Operationelle Cloud Sikkerheds- og Automatiseringsspecialist, der kan hjælpe os med at udbrede de rigtige retningslinjer og principper for Cloud-sikkerhed i forhold til SDC’s brugere ad Cloud-løsninger. Desuden får du en vigtig rolle i forbindelse med sikring af høj grad af automatisering i SDC’s Cloud-miljø. For os hænger sikkerhed, stabilitet og effektivitet meget sammen med automatisering. Du kommer derfor til at spille en stor rolle i forbindelse med kommende sikkerheds- og automatiserings-initiativer i Cloud.

Som vores Cloud Sikkerheds- og Automatiseringsspecialist kommer du til at arbejde med design, rådgivning, etablering og tilpasning af Cloud-løsninger både internt i SDC og for vores kunder - med overvejende vægt på design og rådgivning. Du vil være omgivet af kollegaer med stor viden om IT-infrastruktur og forskellige Cloud-kompetencer.

Vi ønsker at øge vores fokus på sikkerhed (PCI, Compliance, Cyber security etc.) så vi forestiller os at du har arbejdet med sikkerhedsløsninger og produkter (ikke nødvendigvis Cloud) og dermed kan hjælpe os med at sikre, at vi fortsat lever op til høje sikkerhedskrav, som stilles i forhold til den finansielle sektor.

Faglige input du bringer til bordet

  • Minimum 5 års erhvervserfaring fra lignende job.
  • En relevant IT-uddannelsesmæssig baggrund eller tilsvarende erfaring.
  • Erfaring med sikkerhedsprodukter
  • Erfaring med Microsoft Azure/Office 365 suites, Dev (Sec) Ops, Paas, Native-cloud etc.
  • Applikationserfaring indenfor Microsoft applikationer herunder AD, O365, Exchange, osv.
  • Dokumenteret erfaring med Azure infrastrukturløsninger, herunder analyse af workloads og transition til Cloud.
  • Måske har du erfaring med Service Now, Security/Compliance reporting, Automation, PCI m.fl.
  • Kunderådgivning på alle niveauer falder dig helt naturligt i din rolle som Cloud-sikkerhedsspecialist.
  • Du formår at omsætte og kommunikere tunge tekniske emner, således, at det bliver let forståeligt.
  • Du behersker ubesværet dansk og engelsk, både på skrift og ved tale.

Lidt om dig som person

Som person har du stærke præferencer for struktur, kontakt til andre og samarbejde. Du finder det nemt at kommunikere på tværs af organisationen, både hvad angår det tekniske og det forretningsmæssige. Du er god til at skabe gode relationer til dine kollegaer i resten af SDC. Du kan begå dig sammen med kolleger med forskellige opgaver og baggrunde og fungerer godt i et team, hvor opgaver løses i fællesskab, men selvstændigheden er også en at dine præferencer. Du trives i et dynamisk miljø og har evnen, samt viljen til at gøre en forskel i det daglige arbejde såvel som på det strategiske plan.

Hos os får du

En hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med andre højt kvalificeret og dygtige specialister, udviklere, projektledere, testere og forretningsudviklere på vores hovedsæde i Ballerup, samt med polske kollegaer i Warszawa. En spændende, udfordrende og fleksibel arbejdsdag med engagerede og dedikerede kollegaer. Gode medarbejderforhold og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Du får du også rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Har du spørgsmål til din måske nye stilling hos os, er du velkommen til at kontakte Department Manager Torben Hedam Christensen på telefon: +45 51 17 10 88.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 17. juli 2020.
 

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 10. juli 2020

Arbejdssted

Location Ballerup