IT-spe­ci­a­list til la­bo­ra­to­ri­e­om­rå­det på RUC

 

Er arbejde med komplekse IT-tekniske opstillinger din passion? Er du god til samarbejde og har du lyst til at arbejde med at udvikle laboratorie IT-området på RUC. Så tilbyder vi en spændende stilling som IT-specialist hos RUC Digital.

RUC Digital

Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller pt. 42 fuldtidsansatte medarbejdere. Vi varetager digitalisering, it-drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration, til Roskilde Universitets studerende og ansatte. I RUC Digital har vi en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. Vi lægger stor vægt på at have et fagligt skarpt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende projekter inden for en bred vifte af digitaliserings-, it-drift- og udviklingsprojekter.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer

Dine primære ansvarsområder vil være support, vedligehold, backup og dokumentation af det eksisterende komplekse laboratorie IT-miljø på Institut for Naturvidenskab og Miljø (INM). 

INM har ca. 100 videnskabelige og 40 teknisk-administrative medarbejdere som driver forskning og undervisning i matematik, fysik, kemi og biologi. Herunder eksperimental fysik, kemi og biologi. Arbejdet kommer til at foregår i tæt samarbejde med instituttets gruppe af tekniske personale som bl.a. har ekspertise i hardware/software-integration, elektronikudvikling og udvikling/vedligeholdelse af specialiseret videnskabeligt udstyr og software.

Du vil samtidigt indgå i IT-rådgivning af forskere i forbindelse med valg af fagspecifikt software/hardware, samt skulle yde hjælp til nye brugere med betjening af de forskellige systemer. I den forbindelse forventes det at du er god til at kommunikere og samarbejde.

Det forventes at du vil være den primære drivkraft i design, standardisering og udvikling af fremtidens fælles laboratorie IT-miljø på RUC.

Vi forventer du har et bredt kendskab til Windows-miljøer (også af ældre dato) på et højt fagligt niveau og at du evt. er certificeret i relevante teknologier samt har en relevant uddannelse, som f.eks. datatekniker, elektronikfagtekniker, medicotekniker eller it-supporter. Kendskab til laboratoriemiljøer er ligeledes en fordel.

Herudover forventer vi, at du har flere års erfaring med flere af følgende områder:

  • Mac og Linux - mindst på brugerniveau.
  • Erfaring med installation og fejlfinding af software til kontrol af forskelligartet videnskabeligt udstyr.
  • Et vist kendskab til basal måleteknik og elektronik
  • Erfaring med udvikling af scripts. F.eks. Powershell / Python / Matlab.
  • Datamanagement og it-sikkerhed
  • Struktureret fejlfinding
  • Erfaring med ITIL best practices.

Vi lægger stor vægt på, at du arbejder systematisk og selvstændigt. Du skal evne hurtigt at sætte dig ind i nyt stof, være udadvendt og trives godt med projekt- og tværfaglige samarbejder. Du skal kunne fungere godt i samarbejde med andre og kunne formulere dig flydende på dansk og engelsk, i både skrift og tale. Du skal kunne trives med deadlines i et dynamisk arbejdsmiljø og formå at bevare ro, overblik og ikke mindst det gode humør i en travl hverdag.

Mere information

For yderligere oplysninger om stillingen venligst kontakt IT-souschef Mads Sinkjær Kjærgaard på (+45) 4674 3824 / msk@ruc.dk eller It medarbejder Allan Jørgensen på (+45) 4674 2454 / allansj@ruc.dk.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 28.                                             

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg. Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusive frokost og med reference til IT-souschef Mads Sinkjær Kjærgaard. Vi ser gerne, at du kan begynde snarest eller efter nærmere aftale.

Ansøgning  

Søg stillingen via "Søg jobbet her".

Ansøgningen skal indeholde:  

1. Motiveret ansøgning  
2. CV  
3. Dokumentation for uddannelse  

Ansøgningsfristen er 2. juli 2020.  

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.  

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os. 


Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Vi uddanner kompetente tværfaglige kandidater og skaber videnskabelige resultater af højeste kvalitet gennem åbenhed, involvering og videndeling.
Roskilde Universitet har 9000 studerende, 880 ansatte og 740 mio. kr. i årlig omsætning

Gem job

Roskilde Universitet
Publiceret: 10. juni 2020

Arbejdssted

Location Roskilde