Cisco Net­værks­kon­su­lent

 

Vi søger:

På grund af fortsat vækst i vores infrastruktur-forretning søger vi en erfaren Cisco-konsulent. Arbejdsopgaverne er opsætning, drift og vedligehold af Cisco-løsninger indenfor Enterprice Networks.

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har erfaring med Cisco’s løsninger og en certificering eller potentiale til en certificering, som kunne være CCNP (RS eller S).

Personlige kvalifikationer:

Som person søger vi en konsulent, der motiveres af at skabe løsninger, der giver værdi og ser sig selv som en ”Team Player” der er vant til at arbejde med forskellige kunder.

Vi tilbyder dig:

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor der er plads til personlighed og hvor vi alle har en uformel omgangstone med respekt for hinanden uanset placering i organisationen.

For den rette kandidat er her jobbet, hvor der er stor mulighed for personlig udvikling gennem sparring og en personlig uddannelsesplan samt meget stor indflydelse på jobbets indhold.

Du vil arbejde med udgangspunkt fra et af vores kontorer i Hjørring, Aalborg eller Tåstrup. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der forhandles på et individuelt niveau, som kunne indeholde: Løn, Pension, Sundhedsforsikring, Hjemmekontor osv.

Hvem er vi:

Lytzen IT A/S er IT-infrastruktur leverandør med nordjyske rødder og værdier. Vi arbejder med hele Cisco’s palette og Cloud-løsninger leveret ud af vores 5 datacentre i henholdsvis i Danmark og udlandet, samt Azure og AWS. Lytzen IT beskæftiger ca. 70 medarbejdere.

Som Cisco Certificeret Guldpartner har vi specialiseringer inden for:

  • Advanced Collaboration Architecture Specialization
  • Advanced Data Center Architecture Specialization
  • Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization
  • Advanced Security Architecture Specialization

Vi beskæftiger en række højt kvalificerede medarbejdere, der alle servicerer medium og større virksomheder i hele Danmark.

For yderligere information:

Kontakt Teknisk Direktør Matthew T. Clark på telefon 88 32 87 11 eller email: mtc@lytzenit.dk til hvem ansøgning/CV også stiles.

Gem job

Lytzen IT A/S
Publiceret: 30. juni 2020

Arbejdssted

Location Hjørring, Aalborg eller Tåstrup