SAS og BI-udvikler søges

 

Leder du efter et job, hvor nye udfordringer og muligheder står i kø og ønsker du at være en del af et team, hvor medindflydelsen og sammenholdet er stort? Så er et job som SAS og BI-udvikler i Den Jyske Sparekasse måske noget for dig.

Jobbet:

I Den Jyske Sparekasse søger vi nu en SAS og BI-udvikler til vores IT-afdeling, hvor man vil blive en del af et team på i alt 7 personer, der kontinuerligt arbejder på at vedligeholde og optimere på analyser og rapportering i sparekassen.

Jobbet vil blandt andet bestå af dataudtræk og analyser til eksempelvis sparekassens ledelse via base SAS og Business Objects. Endvidere indeholder jobbet dannelse af udtræk til kampagner, direct-mails og generel rapportering, samt drift og vedligeholdelse af schedulerede SAS-jobs.

Hertil kommer ansvaret for drift og udvikling af sparekassens salgsrapportering baseret på SAS/SQL og Tableau. Alt sammen i tæt samarbejde med gode kolleger fra IT og fra resten af organisationen. Så er du analytisk anlagt og formår du at behandle og analysere store mængder data, samt formidle analysernes resultater og den viden de tilvejebringer, er jobbet som SAS og BI-udvikler i Den Jyske Sparekasse måske lige noget for dig.

Du har:

  • Erfaring med programmering i base SAS på ekspertniveau
  • Erfaring fra pengeinstitut eller datacenter i den finansielle sektor
  • Kendskab til SSAS (SQL Server Analysis Services) og Tableau
  • Lyst til at arbejde med SharePoint, Salesforce og andre produkter der udbydes af BEC
  • Gode samarbejdsevner på alle niveauer i en organisation
  • En analytisk indgangsvinkel og forstår at videreformidle din viden til ikke-indviede
  • Evnen til at se løsninger og er selvkørende

Vi tilbyder:

En spændende stilling, med mange muligheder i et miljø, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med de øvrige fagligt kompetente kolleger både på hovedkontoret og i filialleddet.

Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor fagligheden er høj og indflydelsen på eget job er stor. Den lokale beslutningskompetence giver dig en høj grad af medindflydelse for at finde de rigtige løsninger.

I Den Jyske Sparekasse sættes nærvær i højsædet – nærvær til både kunder og kolleger. Vi tilbyder en arbejdsplads, der ønsker at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling, og som altid tager udgangspunkt i den enkelte.

Så har du lyst til at være nærværende og medvirke til at ”skabe overblik, så kunderne oplever overskud – personligt og økonomisk”, så er Den Jyske Sparekasse et godt arbejdssted for dig.

Har du spørgsmål?

Så kontakt IT-chef Mikael Eskildsen på tlf. 76 72 09 17. Vi holder samtaler løbende.

 

Gem job

Den Jyske Sparekasse
Publiceret: 12. juni 2020

Arbejdssted

Location Grindsted