Selv­kø­ren­de IT-konsulent med speciale i Sha­rePo­int og Sa­les­for­ce søges

 

Den Jyske Sparekasse ønsker at styrke samspillet mellem forretningen og IT og søger derfor en selvstændig IT-konsulent, der brænder for at gøre en forskel.

Jobbet:

I jobbet som IT-konsulent vil du være centralt placeret med mange kontaktflader til både ledelsen og kolleger i hele organisationen. I samarbejde med dine 6 nærmeste kolleger i IT-afdelingen vil du få en stor andel i udviklingen og vedligeholdelsen af sparekassens CEM-system baseret på Salesforce. Du vil deltage i vedligholdelsen af sparekassens intranet baseret på Sharepoint samt medvirke i opgraderingen af Sharepoint 2007 til Sharepoint Online (O365). Dertil kommer andre opgaver med bl.a. dataudtræk og analyser i vores BI-systemer blandt andet til brug for ledelsen.

IT er en meget centralt faktor for effektivitet og kvalitet, og evnen til at samarbejde med resten af organisationen, forstå ukonkrete ønsker og oversætte dem til konkrete IT-værktøjer vil være afgørende og medvirke til, at du i fællesskab med resten af organisationen får skabt nogle gode løsninger.

Jobbet kræver derfor en profil, der er selvkørende, samarbejdsorienteret og kompetent. Én der tager initiativ til løsning af beskrevne opgaver samt trives i at udvikle og forbedre nuværende løsninger.

Du har:

  • Erfaring med SharePoint
  • Erfaring med opsætning og udvikling i Salesforce
  • Lyst til at arbejde med dataudtræk mv. i sparekassens BI-systemer baseret på SAS, BusinessObjects og Tableau
  • Arbejdet i den finansielle sektor – ideelt har du været ansat i IT-afdelingen i en anden BEC-virksomhed
  • Gode samarbejdsevner på alle niveauer i en organisation
  • Du har erfaring med BI, datawarehouse og SAS

Vi tilbyder:

I Den Jyske Sparekasse sættes nærvær i højsædet – nærvær til både kunder og kolleger. Vi tilbyder en arbejdsplads, der ønsker at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling, og som altid tager udgangspunkt i den enkelte. Så har du lyst til at få indflydelse og være en del af noget større, så er jobbet her måske noget for dig.

Jobbet som IT-konsulent vil være præget af en afvekslende hverdag, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med de øvrige fagligt kompetente kolleger, både i organisationen samt i de netværk som Den Jyske Sparekasse er tilknyttet. Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor fagligheden er høj, og indflydelsen på eget job er stor.

Har du spørgsmål?

Så kontakt IT-chef Mikael Eskildsen på tlf. 76 72 09 17. Vi holder samtaler løbende.

Gem job

Den Jyske Sparekasse
Publiceret: 12. juni 2020

Arbejdssted

Location Grindsted