IT-konsulent med interesse for ro­bo­t­ud­vik­ling søges

 

Den Jyske Sparekasse arbejder kontinuerligt på at optimere vores IT-processer og systemer, og her er robotter allerede et vigtigt redskab. Vi søger nu en IT-konsulent med interesse i robotudvikling, der kan hjælpe os med fortsat optimering på området, så vi også i fremtiden kan levere de hurtigste og mest kvalificerede løsninger til vores kunder.

Har du evnerne og lysten til at tage robotteknologien til nye højder, så er du måske vores nye kollega.

Jobbet:

I jobbet som IT-konsulent i Den Jyske Sparekasse vil du blive en del af et team på i alt 7 personer, der arbejder tæt sammen om at skabe de gode løsninger for resten af organisationen. Baseret på ønsker fra de enkelte fagområder i sparekassen vil du deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af robotter, der skaber et større overblik og hurtigere og mere kvalificerede løsninger til vores kunder. Vi benytter os af Kapow som platform.

Udover udviklingen af robotter vil jobbet også indeholde opsætning og administration af systemer fra BEC, udvikling og vedligeholdelse af blandt andet sparekassens intranet baseret på SharePoint samt sparekassens CEM-system baseret på Salesforce. Kendskab til disse systemer vil derfor være en stor fordel.

Sparekassens IT-afdeling arbejder tæt sammen med hovedkontorets øvrige fagområder for at sikre effektive og tidssvarende løsninger. Du vil derfor få stor indflydelse på sparekassens fremtidige opsætning – initiativ, kreativitet og målrettethed er derfor vigtige kompetencer at besidde.

Du har:

  • Arbejdet i den finansielle sektor – ideelt har du erfaring fra IT-afdelingen i en anden BEC-virksomhed eller du har udviklet af robotter i Kapow
  • Erfaring fra pengeinstitut eller datacenter i den finansielle sektor
  • Lyst til at arbejde med SharePoint, Salesforce og andre produkter der udbydes af BEC
  • Gode samarbejdsevner på alle niveauer i en organisation
  • Evnen til at se løsninger og er selvkørende

Vi tilbyder:

En spændende stilling, med mange muligheder i et miljø, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med de øvrige fagligt kompetente kolleger både på hovedkontoret og i filialleddet.

Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor fagligheden er høj og indflydelsen på eget job er stor. Den lokale beslutningskompetence giver dig en høj grad af medindflydelse for at finde de rigtige løsninger.

I Den Jyske Sparekasse sættes nærvær i højsædet – nærvær til både kunder og kolleger. Vi tilbyder en arbejdsplads, der ønsker at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling, og som altid tager udgangspunkt i den enkelte.

Så har du lyst til at være nærværende og medvirke til at ”skabe overblik, så kunderne oplever overskud – personligt og økonomisk”, så er Den Jyske Sparekasse et godt arbejdssted for dig.

Har du spørgsmål?

Så kontakt IT-chef Mikael Eskildsen på tlf. 76 72 09 17. Vi holder samtaler løbende.

Gem job

Den Jyske Sparekasse
Publiceret: 12. juni 2020

Arbejdssted

Location Grindsted