Data Scientist til CBB Mobil

 

Motiveres du af at dykke ned i data og finde frem til de muligheder, der åbner sig gennem brugen af data? Er du analytisk stærk og klar til at give din viden videre? Og vil du med på CBB Mobils rejse mod at blive bedre til at træffe datadrevne beslutninger? Så er det dig, vi gerne vil have med i familien som vores nye Data Scientist!

Kan du modellere data og forudsige mønstre hos vores kunder? 

I CBB Mobil er et af vores vigtige mål for 2020 at blive endnu bedre til at træffe datadrevne beslutninger. Vi er på en spændende rejse og for at lykkes skal vi have koblet Advanced Analytics delen til vores klassiske BI-afdeling, så vi bliver dygtigere til at aktivere data og dermed kan træffe bedre og hurtigere beslutninger. Det kræver nye kompetencer og fagligheder i vores organisation og vi har nu brug for en dygtig Data Scientist, som vil spille en afgørende rolle for denne vigtige del af vores strategi.

Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver 

I vores nyoprettede stilling som Data Scientist bliver du en del af vores Analytics & BI-team, som består af 4 ambitiøse medarbejdere. Teamet omsætter milliarder af datapunkter til brugbare forretningsindsigter og spiller en væsentlig rolle for vores succes. Med dine analytiske kompetencer og solid erfaring inden for data science vil du få ansvar for at bistå vores forretnings- og beslutningsprocesser med nye data indsigter. Din dagligdag vil bestå af små og store ad hoc-opgaver, samt større projekter. Det kan f.eks. være:

  • Opbygge en ny churn-model, så vi bliver endnu bedre til at forudsige hvilke af vores kunder der er på vej væk – og samtidig bliver i stand til at forstå hvorfor.
  • Opbygning af en ny kalds-forecast-model til vores Kundeservice, så de kan optimere deres vagtplanlægning.
  • Analyse af, hvordan vi kan optimere vores medie-spend, så vi kan optimere balancen mellem omkostninger og salg.

Det er vigtigt, at du trives i en ekspertrolle, hvor du i tæt samarbejde med dine interessenter er ansvarlig for at afdække opgavens indhold og formål, lave den relevante analyse og modellering, samt sikre at opgaven kommer helt i mål. Derfor er det også vigtigt, at du har en solid forretningsforståelse, så du nemt kan sætte dig ind i dine stakeholders reelle behov. 

Du har tiltro til din egen faglighed, og du er nu klar til at give din viden videre

Fagligt forestiller vi os, at du har en relevant kandidatuddannelse og minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har fået erfaring indenfor følgende fagområder:

  • Machine learning
  • Data Science/Data mining
  • Økonometriske forecasting-modeller
  • Tidsrække-analyser
  • Generalized Linear Models
  • Classification

Vi forventer at du har både det teoretiske fundament og den praktiske værktøjskasse i orden og er ekspert i at navigere i komplekse datasæt. Det er ikke et krav, at du har branchekendskab, men vi forventer at du føler dig komfortabel i din egen faglighed således, at du kan dele ud af din viden til de andre i teamet.

Du er dataorienteret og har gode samarbejdsevner

Som person er du detaljeorienteret og forstår detaljens vigtighed. Vi forventer, at du får energi ved at analysere og fordybe dig i data. Samtidig falder det dig naturligt at have en stor berøringsflade på tværs af teamet og med forretningen som helhed og du tøver ikke med at give din mening til kende, bidrage med indsigter og ideer. Derfor er det vigtigt, at du evner at kommunikere med klare budskaber til ”ikke-dataerfarne”

Du bidrager til den gode stemning i det daglige, og ligesom alle os andre i CBB Mobil er du ærlig, kærlig og uden bøvl i alt, hvad du gør – for det er kernen i vores kultur.

Føl dig hjemme når du er på arbejde

Du kan se frem til en fantastisk arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kan være dig selv. Vi tror på, at jo mere du føler dig hjemme, jo sjovere er det at gå på arbejde. Selvom vi er ambitiøse og arbejder energisk, er stemningen afslappet. Og vi ser det som en styrke at have mange forskellige profiler og erfaringer i huset.

Noget for dig?

Har du lyst til at blive en del af CBB-familien som vores nye Data Scientist? Så søg stillingen via "Søg jobbet her" på siden. Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Susanne Rundé Jørgensen, Head of Analytics & BI, 60 50 79 93.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 3. juli 2020.


CBB Mobil er en af de førende online virksomheder indenfor telebranchen. Vi er drevet af vores passion om at levere gode kundeoplevelser og mobiltelefoni til Små Priser på et netværk i verdensklasse. Vores produkter er simple og transparente – ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser.
Hos CBB er vi over 150 ambitiøse medarbejdere. Vi tilbyder en arbejdsplads med mulighed for en inspirerende karriere med højt til loftet og plads til forskelligheder. 
CBB Mobil har været del af Telenor Danmark siden 2004.

Gem job

CBB Mobil
Publiceret: 15. juni 2020

Arbejdssted

Location København SV