Lead Cyber-/sik­ker­heds­ar­ki­tekt til For­svars­mi­ni­ste­ri­ets Koncern IT

 

Har du flair for it-sikkerhed og it-arkitektur med en stærk it-ledelsesmæssig baggrund og erfaring som sikkerhedsarkitekt eller lignende? Lyder det som en spændende udfordring at være med til at udvikle og sikre Forsvarets it-sikkerhedsarkitektur?

Så er stillingen som Lead Cyber-/sikkerhedsarkitekt i Forsvarsministeriets Koncern IT måske lige noget for dig.

Om os

Vi er ansvarlige for it-området og it-driften i Forsvarsministeriets organisation. Vi støtter bl.a. med it-løsninger til de ca. 20.000 faste stillinger i koncernen. Vi tror på høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor det gode arbejdsmiljø og worklife-balance er i fokus. Du får en spændende stilling, hvor du er medansvarlig for hele it-sikkerhedsarkitekturen, du er ansvarlig for, at løsningsarkitekternes arbejder på de rigtige sikkerhedsløsninger, og at de dokumentere deres arbejde, ligesom du får mulighed for at dygtiggøre og specialisere dig.

"Du får et stort ansvar som lead cyber-/sikkerhedsarkitekt med ansvar for it-sikkerhedsarkitektur, hvor der er fokus på, at de ønskede sikkerhedsniveauer opretholdes!” siger Chefen for enterprisearkitekturen Glenn Jeilsø

Hvem er dine nærmeste kolleger?

Det faglige arkitektur fællesskab består af 12 arkitekter med en utrolig bred viden, og de glæder sig til at få dig ombord, så du sammen med dem kan arbejde med at basere it-udviklingen på en god, sund og sikker it-arkitektur til gavn for hele Forsvarsministeriets organisation.

Hvem bliver din leder?

En chef, der tror på det bedste i dig, og som giver plads til, at du kan udvikle dig med opgaverne, og som gerne bidrager til, at vi alle skaber værdi og kvalitet i vores arbejde til gavn for forretningen - alt sammen mens vi samtidig prioriterer det gode arbejdsmiljø!

Om stillingen

Du bliver ansvarlig for sikkerhedsarkitekturen. Sikkerhed for os er en naturlig del af måden, vi arbejder, og derfor er det arkitekturmæssige strategiske fokus ”Security-by-design”, dvs. at arbejdet med sikkerhed indgår hele vejen, fra den tidlige idefase.

Dine 3 første leverancer, indenfor de 6 første måneder

  • Opstilling af sikkerhedsreferencearkitektur
  • Oplæg til koncept for ”security by design”
  • Formulering af arkitekturprincip(per) omhandlende cybersikkerhed

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Du er hovedansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af sikkerhedsarkitekturen for vores koncern it, dækkende alt it lige fra de operative kapaciteter til de it-serviceydelser støttestrukturenden anvender i dagligdagen. Fx opstilling af sikkerhedsrammearkitektur for  Forsvarets projekter fx nye datacentre, privat/government cloud, software defined network mm.

Om dig

Du har en relevant cyber-/it-sikkerhedsrettet uddannelse som f.eks. it-løsningsarkitekt, ingeniør eller datalog, meget gerne med speciale inden for it-sikkerhed og meget gerne med minimum 5 års relevant erfaring.
Alternativt har du en militær baggrund som major/orlogskaptajn, og har tidligere arbejdet med it-sikkerhed og informationsteknologiudvikling, så er du også meget velkommen.

Eksekveringskraft skal være betydelig forståelse for de elementer, der gør, at vi når i mål og er ikke bange for at ”smøge” ærmerne op. Det er vigtigt, at du har evnen til at eksekvere de indgåede aftaler.

Du har erfaring med informationsteknologi og it-sikkerhedsarkitektur, og trives især med at sætte rammerne for drifts- og udviklingsarkitekturopgaver. Du er struktureret og kan lide at tale med mennesker, både meget tekniske og forretningsmæssige drøftelser, men kan også formidle teknisk viden om sikkerhed til udenforstående, og du er god til at bevare overblikket og roen – også når der til tider måtte være run på.

Endelig har du en praksisnær tilgang til informationssikkerhed (ISO27001), NIST Cybersecurity framework, livet i et Security Operatin Center og lignende.

"Du skal være serviceminded, struktureret og kunne lide at arbejde i et it-miljø med udviklings- og driftsopgaver. Og så egentlig bare have dit gode humør med på arbejde. Det har vi nemlig," slutter Glenn Jeilsø, der står klar til at tage godt imod dig.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat under Forsvarsministeriet område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Hvis du har en militær baggrund, har du som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Som officer er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte din måske kommende leder Glenn Jeilsø på tlf. nr. 72 81 43 51.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Julie Hasforth ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 57 02.

Ansøgningsfristen er den 1. juli 2020. Vi afholder samtaler løbende.

Skriv blot et par linjer om dig selv og vedhæft dit CV. Du søger stillingen ved brug af "Søg jobbet her"..

Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen igennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Gem job

Forsvaret
Publiceret: 16. juni 2020

Arbejdssted

Location Hvidovre