Senior developer til ver­dens­før­en­de esport­s­me­die

 

HLTV.org er verdens største esportsmedie udelukkende med fokus på Counter-strike og er med helt i front i en verden, der bevæger sig og vokser lynhurtigt selv i Corona-tid. HLTV.org blev i 2020 solgt for en kvart milliard kroner. Vi leder efter et par dataloger eller lign., der vil være med til at udvikle på fremtidens platform for esport. Vi forventer, at du har mindst 5 års udviklingserfaring og gerne uden for de konkrete teknologier vi anvender i dag.

Vi er et selvkørende kontor uden corporate overlords, der vil holde møder, læse rapporter eller have timerapportering.

Teamet er placeret i Aarhus og er ungt og agilt med tre dataloger, en ingeniør og en designer, der har lavet alt fra bunden. Alt nyt bliver skrevet i jvm sproget Kotlin samt React, Docker, Gradle, men har også microservices online i både Java og C#, så hvem ved hvad vi bruger i morgen.

Vores tekniske setup består af en større velmodulariseret monolith til selve www.hltv.org, der driver både website og et antal APIer til interne og eksterne aftagere. Yderligere har vi et antal specialiserede services til f.eks. processering og live visning af kampdata. Driften køres idag på lejede servere og AWS men inden længe er vi 100% i skyen.

Vi drifter selv vores platform, og releaser flere gange dagligt. Som udvikler hos os er du med fra frontend til backend, og ser din feature gå live i morgen, i stedet for om > 3 måneder.

Rent kodemæssigt er fokus på velstruktureret og højkvalitets software så vi også i fremtiden kan løbe hurtigt.

Vi er en lille uformel afdeling, og selvom gaming ofte er sjov og ballade har vi stadig den seriøsitet det kræver at udvikle og drive et top 1.000 website i verden med over 300 millioner månedlige sidevisninger fra 5.500.000 besøgende.

Vi tilbyder bl.a.

  • Flekstid
  • 37 timers arbejdsuge
  • Betalt mobil, internet og laptop
  • Frokostordning
  • Fri friskkværnet kaffe
  • Årlige ture til de største Counter-Strike events i verden

Sådan søger du jobbet

Hvis du kan lide hvad du har læst og vil høre nærmere, så kan vi kontaktes på job@hltv.org. Ansøgninger og andet med persondata skal sendes via QuickApply her. Vi behøver ikke den store ansøgning om hvorfor du er helt fantastisk til jobbet, vi vil hellere mødes og snakke om gensidige forventninger. Samtaler afholdes løbende.

Arbejdsplads
Åbogade 15
8200, Aarhus N

 

Gem job

HLTV.org ApS
Publiceret: 17. juli 2020

Arbejdssted

Location Aarhus N