Full-stack .NET-udviklere til web­ba­se­ret pro­duk­t­ud­vik­ling

 

Vi søger full-stack-udviklere til vores markedsledende M4-produkt til store medlemsorganisationer.

I cBrain skaber vi løsninger baseret på produkter, vi selv udvikler, og vi sætter innovation, kreativitet, udvikling og metode højt. Vi udspringer af det datalogiske miljø, og vi har fingeren på pulsen inden for vores fag. Vores udviklere er primært kandidatuddannede og ph.d.er i softwareudvikling. Alle vores udviklere sidder i København, hvor vi har skabt et udviklingsmiljø i topklasse baseret på fagligt dygtige medarbejdere med lyst til at skabe software, der gør en forskel. Dén tilgang tror vi mere på end på overarbejde og pres.

M4-produktet er udviklet på Windows .NET-platformen med teknologier som C#, SQL Server, ASP.NET, webservices, JavaScript, Git, Docker, Azure DevOps Server og Elastic Stack. Vi ejer hele softwarestakken, og det giver os stor frihed til at udvikle produktet funktionalitetsmæssigt og teknologisk.

Vi søger teknologisk funderede, forretningsorienterede udviklere, som vil være med til skabe innovative løsninger og følge dem helt til dørs hos vores kunder. Du vil typisk være med i hele forløbet fra de første designs til implementering og idriftsættelse, og du vil kunne se dine fingeraftryk i det færdige produkt. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis i forvejen er ekspert i de specifikke teknologier, vi benytter. Det vigtigste for os er, at du generelt er dygtig til softwareudvikling og til ”software craftsmanship”, og at du har lyst til og er i stand til at lære nyt og sætte dig ind i de relevante teknologier.

Profil

  • Kandidatuddannelse som fx datalog, softwareingeniør eller cand.it.
  • Erfaring med objektorienteret programmering og gerne interesse for funktionsprogrammering.
  • Kendskab til C#-udvikling på .NET-platformen og gerne til ASP.NET.
  • Kendskab til og/eller interesse for web-API’er og for web-teknologier som TypeScript, JavaScript, webservices, HTML5, CSS, XML, JSON og web-frameworks som fx Vue.js.
  • Kendskab til SQL-databaser og gerne til Microsoft SQL Server.
  • Kendskab til automatisk test.
  • Dansk og engelsk i skrift og tale. Du taler evt. svensk/norsk og vil gerne lære dansk.
  • Ansvarlig og samarbejdende person, der følger de udviklede løsninger til dørs hos kunderne.

Vi tilbyder

  • Et fuldtidsjob, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer hurtigt får mulighed for at udvikle dig.
  • En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, er der plads til det. Og vi har selvfølgelig en god kantineordning.

Løn efter kvalifikationer.

Om cBrain

Vi tilbyder en stilling, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve og dermed mulighed for at udvikle dig, såvel fagligt som ansvarsmæssigt. cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

cBrain er et ambitiøst dansk softwarehus, der hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser til kunder inden for både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København.

cBrain har til huse på Dampfærgevej 30 i København med udsigt over Øresund og ligger tæt på både Østerport og Nordhavn Station.

Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser til job@cbrain.com snarest, da vi løbende holder samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Anders Bondorf på tlf. 7216 1811.

Gem job

cBrain A/S
Publiceret: 17. juni 2020

Arbejdssted

Location København Ø