In­fra­struk­tur-Ninja

 

For vores kunde ABENA, søger vi en alsidig medarbejder til vores operation-team.

Vil du være en del af en international virksomhed med ca. 50 kollegaer i IT-afdelingen og 1.800 medarbejdere World wide?

”Vi er i gang med at gennemføre en ambitiøs international vækststrategi, understøttet af et globalt IT-landskab, der skal levere konkurrencemæssige fordele i fremtiden. En moderne og stærk IT-infrastruktur er fundamental vigtig, og derfor øger vi fokus på både udvikling og drift af denne med en ny stærk ressource”, fortæller Global Head of IT Operations & Support, Tommy Aamand.

Jobindhold:

Du indgår i et Operationsteam med 5 kollegaer, hvor du får din egne ansvarsområder.

Stillingen vil, ud over deltagelse i 2. level support samt den øvrige daglige drift og overvågning af server- og netværksmiljøet, også i vid udstrækning omfatte deltagelse i infrastrukturprojekter.

Der er igangsat en ISO 27001 proces, så ITIL, dokumentation og processer er vigtige nøgleord.

Du har:

  • Nogle års erfaring med drift, overvågning, udvikling og implementering af server/netværksløsninger og ideelt set fra en større produktions/logistik-virksomhed.
  • Erfaring med drift af Windows Server-platformen, samt gerne Azure og Office 365
  • For vane at tænke sikkerhed både i analyse, design og drift
  • Lyst til dokumentation og procesoptimering.

Du er:

  • Nysgerrig, udviklingsorientret og struktureret, ligesom du trives med at tage ejerskab og indgå i et team
  • En person med stort drive, og det er naturligt for dig at få ting færdiggjort.
  • Serviceminded og har gode samarbejdsevner
  • I stand til at kommunikere sikkert og positivt på både dansk og engelsk

Der kan være flere veje til jobbet, du er måske uddannet datatekniker, systemadministrator eller supporter og har nogle års erfaring med drift, udvikling og implementering af forskellige netværksløsninger og applikationer.

ABENA tilbyder:

I jobbet vil du få en travl hverdag med kollegaer der har en uformel omgangstone. Der er fokus på at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil blive en del af et velfungerende team i en større IT-afdeling, hvor medarbejderne har stor frihed under ansvar samt fleksibilitet. Der er gode ansættelsesbetingelser og gagen forhandles individuelt efter kvalifikationer. Gode muligheder for faglig udvikling.

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Kontaktperson
Johni Petersen
jpp@recruit-it.dk
Mobil: +45 26 37 75 35


Om Abena

ABENA er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Vi efterlever vores værdier: Tillid – Retfærdighed – Samarbejde. Samtidig mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi beskæftiger ca. 1.800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande.

ABENA producerer og sælger en lang række kvalitetsprodukter, og vores kunder er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder. Udover vores egenproduktion i Danmark, Sverige, og Frankrig, sourcer vi fra producenter over hele verden.

Du kan læse mere om os på: www.abena.dk.

Gem job

Abena A/S
Publiceret: 1. juli 2020

Arbejdssted

Location Aabenraa