Systemad­mi­ni­stra­tor med ud­vik­ler­flair (DEVOPS) søges til KU-IT på Kø­ben­havns Uni­ver­si­tet

 

Er du en engageret og dygtig systemadministrator med teknisk viden inden for arbejdet med Identity management (IDM) - og har du udviklingsflair til at bistå med videreudbygning af vores identity management-system, så har KU-IT på Københavns Universitet (KU) et spændende job at tilbyde dig.

Vi søger en fagligt kompetent systemadministrator, som i samarbejde med de øvrige dygtige kolleger i IDM-teamet, kan være med til at vedligeholde og videreudvikle det fælles KU identity managementsystem (IDM).

Som en del af IDM-teamet, skal du arbejde tæt sammen med kollegaer i KU-IT og på tværs af KU om at drive IDM-området med onboarding af systemer og forsat videreudvikling af denne til fremtidens krav inden for rolle/ rettighedsadministration.

Du er serviceminded, arbejder selvstændigt, og sætter pris på at arbejde i et velfungerende team, hvor samarbejde og videndeling er i højsædet. Du samarbejder med det øvrige team om systemadministratoropgaver og går ikke af vejen for at hjælpe til med brugersupport.

Som systemadministrator vil du skulle varetage/indgå i følgende opgaver:

 • Systemadministration og vedligehold af IDM-systemet sammen med de øvrige systemadministratorer inkl. test og dokumentation.
 • 2nd level support (incidents og bestillinger).
 • Tæt samarbejde med KU’s Access management-team omkring de tværgående processer og aktiviteter.
 • Indgå i igangværende aktivitet med færdigimplementering af funktionalitet i det nye KU IDM-system.
 • Løbende vedligeholdelse og videreudvikling af funktionalitet på baggrund af organisationens ønsker og behov.
 • Indgå i projekter mht. brugerstyring herunder fastlæggelse af rolle og rettighedsmodel.

Faglige og personlige kvalifikationer: 

Vi forestiller os, at du har en har en relevant It-faglig-uddannelse og mangeårig praktisk erfaring inden for systemadministration. Gerne indenfor IDM-området.

Derudover lægger vi vægt på følgende faglige kvalifikationer og erfaringer:

 • Erfaring med systemadministration.
 • God kendskab til Active Directory, LDAP, Exchange.
 • Praktisk erfaring med PowerShell, Javascript, koderepositorier (fx GIT) og deployment-værktøjer (fx Jenkins), automatisering.
 • God kendskab til databaser og logik.
 • Kendskab til Webservice API’er og andre interfaces (fx SCIM).
 • Indblik i Access Management-disciplinen og fødererede løsninger.
 • Kendskab til Linux og Windows servere.
 • ITIL-processer.
 • Bonus: Erfaring med SailPoint IIQ eller andre IDM-systemer.

Desuden lægger vi vægt på at du har følgende personlige kvalifikationer:

 • Kan arbejde selvstændigt og proaktivt.
 • Har gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne.
 • Er løsningsorienteret og har gode samarbejdsevner.
 • Er i stand til at sætte dig ind i og forstå en kompleks organisation.
 • Kan tale med øvrige driftsteknikere, system- og projektledere, samt faglige personer fra organisationen.

KU-IT

Københavns Universitet har fokus på professionalisering af administration og it. Målet er at sikre den bedst mulige it-understøttelse til forskning og uddannelse på højeste internationale niveau. Den strategiske udvikling er forankret i universitetets centrale it-afdeling, KU-IT i tæt samarbejde med fællesadministrationen og fakulteterne. 

KU-IT leverer it-services til hele universitetet og ledes af en vicedirektør og 4 sektionschefer. Der er ca. 250 ansatte i KU-IT fordelt ligeligt på udvikling/vedligehold og drift/support. Vi sætter brugeren i centrum, er leveranceorienteret og fokuserer på styring af it-projekter og levering af it-services med høj kvalitet. Vi håndterer dagligt over 200.000 brugere på vores systemer.

Du tilbydes

Et dynamisk drevet uformelt arbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed.

KU-IT er en familievenlig arbejdsplads, der fokuserer på trivsel og løbende kompetenceudvikling, som forudsætninger for gode resultater.

På https://it.ku.dk/it-jobs/ findes en samling filmklip, der fortæller lidt om KU som IT-arbejdsplads.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til gruppeleder for Integrationer og identiteter under KU-IT, Marianne Bengtson, tlf. 93565346 eller e-mail mabe@adm.ku.dk.

Ansøgning m.v.

Rekrutteringsprocessen varetages af EPICO Search. Du kan høre mere om stillingen hos Senior Business Manager, Pauline Christiansen på telefon +45 53747153 eller direktør, Anya Vangsgaard på telefon +45 53747180. Send din ansøgning og CV til ava@epicosearch.dk så den er os i hænde senest torsdag den d. 2. juli 2020. Tiltrædelse 1. september 2020.

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC, med indplacering som fuldmægtig, eller PROSA løngruppe 3, med mulighed for at forhandle et tillæg. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 02-07-2020
Ansættelsesdato: 01-09-2020
Afdeling/Sted: KU-IT

Gem job

Københavns Universitet
Publiceret: 18. juni 2020

Arbejdssted

Location København