Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Teknisk tester til DLR

 

Som teknisk tester i en nyoprettet stilling, vil du få mulighed for at opbygge og udvikle indholdet af et værktøj til automatisk test. I en ny organisatorisk enhed vil du som specialist – i samarbejde med IT-afdelingen og forretningen – skulle opbygge et testmiljø fra bunden. Du får brug for din evne til at sætte dig ind i vores forretning, og dermed kunne omsætte din viden til et brugbart testværktøj.

Noget af det, der gør DLR Kredit til en fantastisk arbejdsplads og bidrager til en unik kultur, er vores fagligt kompetente og engagerede medarbejdere. Samarbejde, ordentlighed og det at handle på udfordringerne er stærke værdier i organisationen.

DLRs IT-afdeling består af 29 udviklere samt 3 medarbejdere i driftsafdelingen. Projektafdelingen består af 8 projektledere.
IT-afdelingen udvikler både til den centrale og den decentrale platform. IT-driften i huset varetager driften af de decentrale systemer og de produkter der køres på.

Om jobbet

Vi søger en teknisk profil, som får en aktiv og udførende rolle i at planlægge, udvikle, etablere og gennemføre automatiske tests inden for mange forskellige systemområder. Du får en vigtig rolle i at medvirke til yderligere kvalitetssikring af både etablerede og nye systeminitiativer.

Jobbet har en todelt rolle. For det første bliver du ansvarlig for og udførende på at opbygge og udvikle indholdet i et værktøj til automatisk test, som f.eks. Leapwork. For det andet vil du deltage i konkrete testforløb som en del af udviklingsforløbet ved nye systemimplementeringer. Du vil få et tæt samarbejde med både systemudviklere og projektledere, som styrer de konkrete testforløb.

Dit ansvarsområde vil dække over:

 • Opbygge, udvikle og programmere automatiske testscenarier
 • Vedligeholde og drifte de automatiske testløsninger
 • Deltage i planlægningen af konkrete testforløb
 • Medvirke til testdesign, testcases, etablering af testdata og testprocedurer/testscripts
 • Udarbejde forslag til forbedring på testområder i samarbejde med projektafdeling og systemudviklingschef
 • Kvalitetssikre integrationer via test i en kompleks, men sammenhængende it-løsning
 • Opbygge og implementere den nye stilling i huset

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

Du har en løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og er teknisk funderet RPA-udvikler. Din baggrund er således i høj grad teknisk baseret. Det er væsentligt, at du har erfaring med udvikling af automatiseret test i et test-værktøj. Du har ligeledes erfaring med at teste integrationer og forstår tests betydning i den samlede kvalitetssikring. Herudover har du en god systemforståelse.

For at få succes i stillingen, er det afgørende, at:

 • Du har erfaring med at kode automatiske test-scenarier i et testværktøj
 • Du har erfaring med testopgaver, -metoder, -typer, -niveauer
 • Du har arbejdet med testafvikling, testcases, review og fejlrapportering
 • Du er struktureret, har en analytisk tilgang og kan sætte dig ind i både forretnings- og systemområder
 • Du arbejder selvstændigt og har eller kan opnå forståelse for forretningen i DLR
 • Du kan omsætte situationer, der skal testes, til testcases og -data i samarbejde med interne interessenter
 • Du er indstillet på at få et solidt kendskab til den finansielle sektor og realkredit
 • Du taler og skriver flydende dansk, da al mundtlig og skriftlig kommunikation foregår på dansk

DLR Kredit er bestemt også noget for dig

Vi har en arbejdsplads med rigtig gode kolleger. Vi har en god kantine, vores egen fredagsbar hver anden måned og hen over året samles vi til forskellige sociale arrangementer.

DLR Kredit er inde i en løbende udviklingsproces, hvilket betyder, at du har muligheden for at være med til at præge arbejdet i en mindre organisation.

Du får mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vi tilrettelægger et introduktionsprogram, som vil give dig en god start i DLR Kredit.

Hvis du er interesseret

Ønsker du yderligere information om jobbet og DLR Kredit, er du velkommen til at kontakte systemudviklingschef Kim Petersen på telefon 33 42 07 88 eller projektchef Ole Mørch på telefon 33 42 07 22.

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 7245 9074.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig


Om DLR Kredit

DLR Kredit er et realkreditinstitut med speciale i udlån til alle typer landbrug, herunder skovbrug, dambrug og gartnerier samt erhvervsejendomme, andelsboliger, vindmøller. Vi er ejet af 50 pengeinstitutter. På vores kontor, tæt på Vesterport Station, i København er vi 214 medarbejdere. Vi har desuden tilknyttet 50 vurderingssagkyndige med base forskellige steder i landet.

Du kan finde mere information om DLR Kredit på www.dlr.dk.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang
Tlf. +45 7245 9074

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

DLR Kredit A/S
Publiceret: 19. juni 2020

Arbejdssted

Location København