TV 2 søger Product Owner


Søger du udfordringer i en spændende medievirksomhed, og vil du være med til at præge udviklingen af nogle af Danmarks mest anvendte apps inden for nyheder, vejr, sport og video? Så læs videre.

Til TV 2 PLAYs digitale app-udviklingsafdeling i Odense søger vi en Product Owner til iOS, Android, Apple tv og Android tv. Du skal indgå i et tværfagligt team, som består af både app-udviklere, designere, UX-specialister og QA.

Dine arbejdsopgaver

  • du er ansvarlig for produkter på operationelt niveau
  • du ejer teamets backlog og prioriterer aktiviteterne
  • du er i løbende samarbejde med product manager og product ownere på andre områder som backend, web, streaming m.v.
  • du er ansvarlig for afdækning af opgaver og beskrivelse af user stories og tasks i Jira
  • du skal prioritere backlog under hensyntagen til både forretningsmæssige og tekniske behov

Herudover skal du i et og alt spille en afgørende rolle i at facilitere, at opgaven er forstået og scopet mellem de mange faggrupper.

Din baggrund

  • du har erfaring som product owner eller projektleder
  • du kan forholde dig til data og dataanvendelse på et logisk plan
  • du er analytisk stærk, så du kan understøtte datadrevet udvikling med fokus på effekt og målopfyldelse
  • du kan overskue komplekse problemstillinger både teknisk og forretningsmæssigt
  • du formår at prioritere blandt opgaver af stor vigtighed for forskellige interessenter

I dit arbejde er du hele tiden positiv og udadvendt og har flair for at skabe og vedligeholde gode forbindelser på tværs. Du behersker engelsk i tekst og tale.

TV 2

Vi har store ambitioner i TV 2. Vi leverer produkter, som hele familien Danmark kender. TV 2 er landets mest sete tv-kanal, med TV 2 PLAY som en af landets førende streamingtjenester, og med vores apps som hundredtusindvis bruger landet over. Der er højt til loftet og plads til godt humør i TV 2.

Yderligere informationer

Arbejdsstedet er på Kvægtorvet i Odense. Der må forventes 1-4 arbejdsdage i København pr. måned. Tiltrædelse snarest muligt, samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist:

31. juli 2020.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Jan Hoffmann
Teamchef
jhof@tv2.dk
Tlf.: 30 10 01 25


TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2s apps har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1300 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense.

Gem job

TV 2
Publiceret: 22. juni 2020

Arbejdssted

Location Odense