Af­de­lings­chef til Cloud, In­fra­struk­tur og Tooling


I LB Forsikring har det aldrig været vores formål at sælge forsikringer. Det har derimod altid været at sikre vores medlemmer. Vi tror på, at vi med teknologi, samarbejde og gode ideer i fællesskab kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Det er derfor, at vi sammen arbejder for at gøre forsikring, som vi kender den i dag, helt overflødig.

Stillingen er placeret i koncernområdet Data, Teknologi og Forretningsløsninger der består af knap 120 medarbejder og du refererer til chefen for IT Teknologi og Infrastruktur.

Ansvaret for at sikre driften og infrastrukturleverancer

Cloud, Infrastruktur og Tooling har ansvaret for at sikre og levere drift af den samlede IT-platform, hvorpå vores forskellige forretningsløsninger er kørende. Derudover har vi ansvaret for automatisering og tooling rundt om alle DevOps-dicipliner, hvor vi i øjeblikket bevæger os fra Octopus mod Azure DevOps. Endelig har vi også ansvaret for desktop management og dermed udrulning og administration af alle slutbrugerenheder. Det er et erklæret mål for afdelingen, at udvikle og pakke vores services for dermed at skabe øget empowerment hos vores interne kunder.

Dit ansvar vil først og fremmest være knyttet til den daglige ledelse, hvor du får det fulde personalemæssige ansvar for 14 kollegaer. Derudover får du ansvaret for at sætte retning for afdelingen og sikre, at vi leverer på de forventninger der er til os.

I samarbejde med din chef, vores technical leads i de forskellige kompetenceområder og arkitekterne, vil du bidrage til den teknologiske udvikling og indfrielse af LB Forsikrings strategiske mål, som indebærer en høj grad af digitalisering.

I forlængelse heraf vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere, at:

  • lede, motivere og udvikle din afdeling af dygtige og engagerede specialister, der brænder for deres opgaver
  • sikre infrastrukturleverancer til projekter og udviklingstiltag
  • sikre den daglig drift og tilgængelighed af den samlede IT-platform
  • sikre tæt samarbejde med vores outsourcing partner
  • sikre tæt samarbejde med interne interessenter og samarbejdspartnere

I LB Forsikring er mange af vores platforme funderet på Microsoft teknologi, mens vores kerne forsikringsapplikation er et standardsystem baseret på Java middleware.

Erfaren leder med bred teknologisk indsigt

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse kombineret med flere års relevant erfaring, der har givet dig en bred teknologiforståelse og erfaring indenfor IT-området. Har du erfaring med Microsoft teknologier er det en fordel.

Som person forventer vi, at du er en erfaren og passioneret leder der trives og motiveres af det ansvar og de udfordringer, der følger med en lederstilling. Du brænder for at motivere og skabe resultater gennem dine medarbejdere og trives med at træffe de nødvendige faglige såvel som ledelsesmæssige beslutninger.

Medlemsejet virksomhed med godt omdømme

Du bliver del af en medlemsejet virksomhed, der har et godt omdømme som virksomhed og arbejdsplads, og hvor vi går på arbejde for andet end at skabe profit. Hos os handler det om vores næsten 400.000 medlemmer, og at pengene alene skal arbejde til fordel for dem. Vores kontor ligger i et nyt moderne domicil på Amerika Plads på Østerbro, tæt på metro og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning, eller ring hvis du vil vide mere

Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte chef for IT Teknologi og Infrastruktur Jan Jørgensen på 42 66 26 46 eller Senior HR Partner Thomas Foldbjerg på 31 12 12 30.

Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som del af rekrutteringsprocessen.

Ansøgningsfrist: 5. juli 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Gem job

LB Forsikring
Publiceret: 22. juni 2020

Arbejdssted

Location København