Business Developer til Core Banking De­ve­l­op­ment


Er du bindeleddet mellem IT og forretning og kender du til almindelige bankprodukter?

Klar til næste skridt? Klar til nye udfordringer? Så har du nu muligheden for at sætte dine kompetencer i spil i en kompleks og uforudsigelig hverdag. Med stor berøringsflade i organisationen kommer du til at løse udviklingsopgaver, hvor kundefokus og høj kvalitet er succeskriteriet for vores IT-udvikling.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø i Core Banking

Vi søger en Business Developer med viden indenfor den finansielle sektor eller har stor vilje til at lære en masse herom. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på mange spændende opgaver, fra små hurtige opsætninger til store komplekse projekter.

I Core Banking Development, har vi ansvaret for ny- og videre udvikling af det centrale Kernesystem indenfor Lån, Rente Konto, Kunde, Gebyr, Kort, Betalinger, Posteringer, Bogføringer m.fl. Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau.

Få teamets opgaver i mål til aftalt tid, pris og kvalitet

Som business developer er du med til at drive opgaven i hele dens livsforløb evt. sammen med en projektleder. Vores interne og eksterne kunder stiller en række krav, som du orkestrerer og bringer til udvikling. Det vil sige, at du både kan indgå som sparringspartner for vores kunder og i vores interne samarbejde omkring løsninger.

I dit arbejde vil du både være i tæt dialog med vores kunder samt med de andre afdelinger på SDC.

I rollen som business developer vil du udarbejde tilbud til kunden, sikre dialog med kunden omkring de forretningsmæssige krav som vil munde ud i en endelig kravspecifikation, udarbejde estimat i samarbejde med udvikler og tester, samt supportere selvsamme under hele opgavens forløbet. Sidst men ikke mindst, vil du i hele opgave-forløbet have ansvaret for at sikre at kunden føler sig velinformeret og bliver involveret når det er relevant.

Lidt om dig

Du er i stand til både at suge viden til dig samt at lære fra dig og vidensdele. Konstant bidrager du til at gennemføre forandringer i en positiv atmosfære. Du er løsningsorienteret og god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af organisationen. Endvidere forventer vi:

  • Minimum 5 års erfaring fra den finansielle sektor
  • Dybdegående kendskab til bankregnskab
  • Kendskab til finansielle myndighedsrapporteringer
  • Du synes det er spændende at udvikle forretningen gennem IT
  • Du taler og skriver engelsk på forretningsniveau
  • Du har en relevant videregående uddannelse

Hos os i SDC får du fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Vi er professionelle og arbejder i et højt tempo. Vi har en rigtig god fælleskabsånd, for vi skal i mål sammen! Hos os finder du støtte og hjælp fra gode kollegaer og ikke mindst, så har vi det sjovt.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at give Mette Kjær Normann, et ring på tlf. +45 5148 1633.

Vi ser frem til at modtage dit cv og uddannelsespapirer samt et kort motiveret Cover letter. Vi kalder løbende til samtale, så skynd dig at få skudt din ansøgning afsted.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke, der bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2020.
 

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 22. juni 2020

Arbejdssted

Location Ballerup