Head of OS/Mid­dlewa­re


Er du vores nye Head of OS/Middleware?

Vil du være med til at udvikle vores managed service forretning og sørge for, at vi kan levere stabil og sikker drift til en bred portefølje af private og offentlige kunder? I GlobalConnect/IP-Only er vi specialister indenfor Managed Hosting og der er travlt i forretningen, derfor søger vi nu en team lead til OS/Middleware teamet i København.

Hvem er vi?

Som vores nye Head of OS/Middleware vil du rapportere til Head of Technical Solutions & Operations. Du vil få personaleansvaret for 7 dygtige og engagerede team-medlemmer, med brede kompetencer specielt indenfor Microsoft og Citrix. Du vil indgå i vores Outsourcing Services forretning, hvor der er stor vækst og masser af fokus. I samarbejde med Business Development vil du være med til at bestemme den fremtidige retning for GlobalConnect/IP-Only’s managed serviceydelser.

Dine primære områder vil være:

 • Personaleledelse af teamet bestående af 7 medarbejdere
 • Teknisk assistance til salg
 • Opgavestyring og koordinering
 • Deltagelse i løsningsarkitektur og Teknisk Signoff på kundeprojekter
 • Deltagelse i afklaring og implementering af ny teknologi/software/løsninger, samt nye services
 • Deltagelse i Technical, IT-Outsourcing afdelingens ledelse

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter en dygtig Microsoft Server specialist, der går selvstændigt, serviceminded og ambitiøst til arbejdet. Du sætter en ære i at levere driftsstabile kvalitetsløsninger og forstår vigtigheden af at sætte kunden i fokus. For den nysgerrige og ambitiøse kandidat, er det ikke et krav, at du har erfaring med ledelse, her skal vi nok støtte dig i din udvikling. Vi leder efter en kandidat der kan kommunikere overbevisende såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Følgende IT-kundskaber vil være en fordel:

 • Kendskab til ITIL v3 og gerne certificeret på foundation niveau
 • Specialiseret kendskab til Microsoft Server technologi
 • Erfaring med middelware løsninger, som Citrix, Microsoft SQL, m.m.
 • Gerne erfaring med Azure
 • Erfaring fra Outsourcing eller service provider
 • Automatisering og dokumentation
 • Erfaring med IT-sikkerhed
   

Vi tilbyder dig et selvstændigt job i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling, og hvor det bobler af entusiasme og arbejdsglæde. Vi arbejder målrettet, og husker altid at fejre vores succeser.

Ansøg så snart som muligt

Send din ansøgning og CV på linket herunder, senest d. 19. juli 2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael Bisgaard Sørensen, Head of Technical Solutions and Operations, IT-outsourcing, på tlf. 81 77 12 82.


Om GlobalConnect / IP-Only

GlobalConnect/IP-Only er et førende teknologi- og datakommunikationsselskab i Nordeuropa. Koncernen leverer helhedsløsninger fra jord til sky baseret på egen infrastruktur, der består af 58.000 km fibernetværk og 27.000 kvadratmeter datacenter i Danmark, Norge, Sverige og det nordlige Tyskland. GlobalConnect/IP-Only har 27.000 erhvervskunder og leverer også højhastigheds fibernetværk til 283.000 privatkunder i Sverige og Norge.

GlobalConnect/IP-Only har omkring 1.600 medarbejdere og en samlet omsætning på mere end EUR 500 millioner i 2019.

Gem job

GlobalConnect A/S
Publiceret: 23. juni 2020

Arbejdssted

Location København