Task Co­or­di­na­tor

Til nyoprettet stilling, søger vi nu en Task Coordinator.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø i SDC

I Advisor, Credit & Pension (AC&P) har vi ansvar for understøttelse af den samlede rådgivnings- og kredit-proces samt pension, som alle vores pengeinstitutter i Danmark, Færøerne, Norge og Sverige anvender dagligt. Vi er en del af en stærk faglig organisation og du vil, med dine kompetencer inden for projektkoordinering, organisering, implementering og forandrings kompetence være med til at påvirke og ikke mindst bidrage til at sætte retning på tværs af AC&P.

AC&P er en del af området Advisory & Sales Banking, og du vil blandt andet kommer til at arbejde på tværs af projekter. Du vil træde ind i et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau, og da SDC har et stort potentiale til ’mere’, håber vi, at du vil bidrage til vores udvikling.

Der vil være mulighed for at påvirke både din egen rolle og en afdeling i stadig udvikling og vækst.

Dine ansvarsområder

 • Koordinering og integration af projekter i AC&P
 • Opstart af nye projekter, herunder analyse, projektdokumentation, salgsprocessen, kommunikationsaktiviteter
 • Bidrage til strategiarbejdet, videreudvikling på tværs, inklusive rapportering
 • Support på projektplanlægning og budgetopfølgning, økonomiopfølgning og -styring
 • Bidrage til at implementere processer

Aktiv deltagelse i AC&P ledelsesgruppen med fx:

 • Konceptualisering – bidrage til og medvirke til Opfølgning og support til projektejer
 • Udarbejdelse af reviews og dokumentation som erfaringsrapporter
 • Support på ad hoc-opgaver i forbindelse med opstart af projekter, og under implementering
 • Udarbejdelse af materiale

Du bidrager med

 • Gerne It-kendskab, forståelse for Kredit, bank og pension
 • Erfaring med eller forståelse for IT Project Management
 • Indsigt i process og lean er en stor fordel
 • Gerne kendskab til udvikling og drift
 • Gode kommunikationsevner, dansk / engelsk, skriftligt og mundtligt
 • Du har en uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau indenfor fx IT, bank- eller finans

Lidt om dig

Vi forstiller os, at du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaverne. Du udviser højt engagement og ansvarlighed for dine opgaver med din nysgerrige natur. Med dine stærke kommunikations- og samarbejdsevner, er du samtidig god til at indgå i projektarbejde og interagere med mange forskellige interessenter. Du er resultatorienteret, og besidder den nødvendige gennemslagskraft og vedholdenhed, der skal til, for at drive processer fremad og skabe resultater. Det falder dig naturligt at interessentstyre på møder, mens du også agerer som problem manager. Du kan hæve dig selv op i helikopterperspektiv, for derefter at dykke mere ned i det enkelte projekt.

Lidt om AC&P

Vi er 46 kollegaer, heraf 16 i Polen. Der vil være nogen rejseaktivitet, men ikke meget, da vores polske kollegaer lige så ofte kommer her på kontoret i Ballerup. Dine samarbejdspartnere spænder bredt fra teamleads, produktejere, arkitekter og projektdeltagere, hvorfor du ubesværet bevæger dig på alle niveauer. Vi ønsker at bevæge os i den agile retning, mod selvbetjente løsninger, selvfølgelig ud fra vores kunders ønsker og behov.

Vi er professionelle og arbejder i et højt tempo. Vi har en rigtig god fælleskabsånd, for vi skal i mål sammen! Hos os finder du støtte og hjælp fra gode kollegaer og ikke mindst, så har vi det sjovt.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at give Hilde et ring på mobil: + 47 917 69 065.

Vi ser frem til at modtage dit cv og uddannelsespapirer samt et kort motiveret Cover letter. Vi kalder løbende til samtale, så skynd dig at få skudt din ansøgning afsted.

Hos os i SDC får du fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlæge-forsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke, der bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2020.
 

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 23. juni 2020

Arbejdssted

Location Ballerup