Dygtig udvikler til open source-le­ve­ran­dør


Du er en dygtig udvikler med indgående erfaring med Python, REST-integrationer, it-arkitektur og DevOps, og du prioriterer at skrive open source-kode.

Magenta leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig, dynamisk og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens it.

Vi er Nordens største open source-virksomhed, og vi har kunder i både det private og det offentlige med kontorer i Århus, København og Nuuk. Stillingen, vi slår op, er til kontoret i København eller Aarhus.

Om stillingen og dig

Vi er lige nu i gang med et spændende projekt, som vil spille en helt central rolle i det offentlige Danmarks it-infrastruktur. Vi søger i den forbindelse en udvikler, der ikke blot er skarp til Python, men også har forretningsindsigt og godt fat i moderne it-arkitektoniske principper, der bl.a. sørger for, at data kan udveksles nemt mellem systemer.

Der vil blive stillet særlige krav til dig som open source-udvikler, fordi koden og API’er skal kunne bruges af andre. Derfor skal tests og dokumentation i den grad være i orden. Fokus på kvalitetskode er også i højsædet, fordi du skal være stolt over det, du udvikler, og fordi vores kunder skal bibeholde den tillid, de har til os i dag. Endelig skal du have lyst til at arbejde i en DevOps-kultur, hvor udviklerne har hands-on fra idé over udvikling og tests til udrulning.

Udover at være en blændende dygtig Python-udvikler er det en fordel, hvis du er full-stacker, har database-kompetencer og færdigheder indenfor Windows-verdenen.

Vi arbejder agilt og lægger meget stor vægt på gennemsigtighed. Det er derfor fuldstændig afgørende, at du er ansvarlig, og at du kommunikerer både godt og hyppigt med dine kollegaer.

Magenta er en netværksorganisation, hvor samarbejdet og videndeling på tværs af virksomheden er lige så vigtige faktorer som det enkelte teams’ autonomi og kontinuerlige læring.

Om os – hvorfor Magenta?

Magenta er et utraditionelt og idealistisk IT-firma i rivende udvikling. Vi leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden.

Magenta er en virksomhed med 40 medarbejdere. Vi har en flad struktur, hvor alle bidrager med det, de er bedst til. Vi lægger fokus på trivsel, fleksibilitet og frihed under ansvar – du kan læse mere om vores arbejdsmiljø ved at trykke her.

Vi har kontorer i Aarhus, København og Nuuk, og vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens IT.

Vi leverer en række systemer til primært kommuner og regioner, blandt andet Alfresco, rammearkitektur-komponenter, herunder OS2mo, Datascanner og specialdesignede fagsystemer. Vi har også Drupal og Django på inventarlisten. Desuden får vi flere og flere kunder, der kombinerer systemer og ønsker REST-integration og SAML-baseret sikkerhed. Tag et kig på vores hjemmeside, hvis du vil grave dybere.

Skriv og fortæl os, hvorfor vi skal tale med dig. Vi vil meget gerne ansætte dig, så du kan begynde så hurtigt som muligt.

Vi holder samtaler løbende, så du skal ikke vente for længe med at sende os en ansøgning.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte programchef Alex Thirifays på alex@magenta.dk 81 77 27 80 eller direktør Morten Kjærsgaard på 26 83 34 71.

Ellers er det bare at få sendt din ansøgning med CV til: alex@magenta.dk.

Gem job

Magenta ApS
Publiceret: 23. juni 2020

Arbejdssted

Location København eller Aarhus