Business De­ve­l­op­ment Manager, Computing Com­po­nents

 

Motiveres du af at være en del af et stærkt team, arbejde med spændende produkter og kunder i Danmark, og hvor du selv kan præge din hverdag? Så har vi det rette job til dig! Specielt hvis du også er glad, energisk, knaldhamrende dygtig og helt igennem bare en positiv kollega.

Jobbet

Du vil som Business Development Manager i vores komponent-forretning have delvis ansvar for at drive og udvikle denne forretning i tæt samarbejde vores nordiske lead på dette område.

Du vil dels stå for at udvikle den eksisterende forretning med eksisterende kunder og dels skulle drive øget vækst inden for specifikke kundesegmenter, herunder klarlægge behov, opbygge relationer, forstå kundebehov og stå for salgsfremmende aktiviteter. Du vil desuden komme til at arbejde tæt sammen med interne stakeholders og være medansvarlig for at drive indkøb, forecast, availability og planlægning samt opbygge gode relationer til relevante producenter.

Du vil samtidig drive og eksekvere på de tiltag, der skal til for at sikre vækst inden for produktporteføljen. 

Din hverdag vil således blive præget af mange forskelligartede opgaver herunder f.eks.:

  • Drive salg til eksisterende kunder samt opdrive nye kunder
  • Eksekvering af den lagte strategi og sikre vækst på aftalte KPI’er
  • Medvirke til planlægning, forecast og indkøb
  • Udarbejdelse af salg- og markedsføringsplaner samt andre kommercielle aktiviteter både til og med forhandlere
  • Opbygge tæt samarbejde med salg og definere fælles go to market-planer

Stillingen er en fuldtidsstilling i Birkerød med tiltrædelse hurtigst muligt.

Din profil

Som person er du god til at skabe relationer til både forhandlere og leverandører samt har et kommercielt mindset. Du motiveres af at yde professionel rådgvining og reagerer hurtigt og professionelt på kundernes henvendelser. Du er udadvendt og energisk og har samtidig sans for detaljer - også i situationer, hvor tingene går stærkt. Du kan arbejde selvstændigt, men du er samtidig en teamplayer, der trives med at være en del af et team, hvor tempoet er højt, energien og humoren god samt hvor vi hjælper hinanden.

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling med dertilhørende relevant produkterfaring. Du har gode relationer i forhandlerleddet, og du forstår at drive en kompleks forretning. Du trives med at servicere eksisterende kunder med din ekspertviden samt af at drive den kommercielle udvikling.

Hvad kan vi tilbyde?

En spændende stilling med stor grad af frihed og ansvar, hvor du får mulighed for i høj grad selv at præge din egen hverdag og sætte retningen. Sparring og videndeling er i højsædet, og du vil få god støtte fra teamet. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi er en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket og senest den 15. juli. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Claus Mouritsen på claus.mouritsen@techdata.dk.

Om Tech Data

Tech Data er en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Virksomhedens avancerede logistikkapacitet og tillægstjenester muliggør det for 120.000 forhandlere i mere end 100 lande, effektivt og omkostningseffektivt at støtte de forskellige slutkunders teknologiske behov. Besøg www.techdata.com for mere information.

Tech Data Denmark er en del af den internationale Tech Data Group med aktiviteter i USA, Latinamerika og Europa. Tech Data, Advanced Solutions er ubetinget den største Enterprise distributør på verdensplan. Vi er repræsenteret i alle fire lande i Norden med centralt varelager på 26.000 m² og konfigcenter på 900 m² i Jordbro syd for Stockholm og med salgskontorer i landene. Det nordiske selskab har i dag 600 ansatte. Hver måned betjener vi mere end 7.000 aktive kunder og håndterer dagligt 8.000 transaktioner fordelt på mere end 35.000 varer i hele Norden.

Vores danske kontorer ligger i Birkerød og i Aalborg, og vores nordiske hovedkontor ligger ved Stockholm, Sverige.

 

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 23. juni 2020

Arbejdssted

Location Birkerød