Sentia Danmark søger en In­fra­struc­tu­re Engineer

 

Vil du drive en VMware og HyperV-platform i et team, der har nogle af de største kunder i Danmark, og har du interesse og/eller erfaring med Cloud?

- Så er du måske vores nye Infrastructure Engineer hos Sentia Denmark

Bliv en del af vores team

Du bliver en del af en organisation og et team, hvor vi tror på empowerment samt tænker og arbejder cloud-baseret. Vi gør hver dag vores yderste for at levere professionelle services og rådgivning til vores kunder. Vi arbejder tæt sammen og tror på, at vi lykkedes bedst, som team. Du omgives af kompetente og uformelle kolleger med masser af mulighed for sparring og vidensdeling, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt.

Om jobbet

Som Infrastructure Engineer hos Sentia, vil du arbejde med en af Danmarks største VMware- og HyperV-installationer.

Installationer, som du skal vedligeholde, opdatere, udvide og automatisere. Du vil arbejde sammen med flere kolleger, som også vil give dig en grundig oplæring, når du starter. Du vil primært arbejde med VMware og HyperV, men du vil også arbejde med andre hypervisorer samt Veeam og TSM.

Vi tilbyder

 • Muligheden for at arbejde med nyeste teknologier
 • En spændende og afvekslende hverdag, hvor du bliver udfordret med tekniske opgaver
 • Et team hvor alle roller er vigtige, og et godt samarbejde er et must
 • Mulighed for personlig udvikling til gavn for teamet, og dig selv
 • En fair arbejdsfordeling hvor alle i teamet bidrager til vigtige opgaver hver dag

Vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende. Du vil derfor have gode udviklings- og karrieremuligheder. Vi er en virksomhed, som værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer.

Arbejdstider

Stillingen er en fuldtidsstilling, og dit primære arbejdssted vil være enten på vores kontor i Herlev, Odense eller Århus. Arbejdstiden ligger i dagtimerne mellem 08:00 og 17:00 afhængig af dine daglige opgaver.

Du har gerne arbejdet og stor erfaring med en eller flere af nedenstående

 • Min. 5 års erfaring fra en lignende stilling
 • Virtualiseringsplatformene VMware og HyperV
 • Automatisering, overvågning og rapporteringer
 • Veeam
 • Spectrum protect (TSM)
 • Kendskab til ITIL v3 og specifikt Incident, Problem og Change management

Din vigtigste egenskab er dog, at du er parat til at lære nyt og vil yde en god indsats, så sørger vi for resten.

Din profil

Som person er du glad, udadvendt og omstillingsparat. Du har evnen til at kommunikere både på teknikerniveau såvel som med slutbrugere, har god forretningsforståelse, og du kan kommunikere fejlfrit på både dansk og engelsk i skrift og tale. Du arbejder fokuseret, ansvarsbevidst og har fokus på kvalitet, leverance og kundetilfredshed.

Det er en forudsætning, at du kan fremvise en ren straffeattest af hensyn til compliance og vores kunder.

Ansøgningsfrist og hvis du vil vide mere

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest d. 20. Juli 2020. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, kan du kontakte Teamlead Carsten Danner på telefon: 2541 6781 eller carsten.danner@sentia.dk


Virksomheden

Sentia Denmark, anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet, tilbyder managed samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi kontinuerlig europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Vi hjælper, som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer, med defineringen af cloud-strategier og guider dem gennem en succesfuld digitalisering, perfekt afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. Dette sikrer, at vores kunder udnytter den fulde værdi af cloud og skaber konkurrencefordele samt forretningsvækst.

Mere information findes her: https://www.sentia.dk og på https://www.linkedin.com/company/sentia-dk/

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 24. juni 2020

Arbejdssted

Location Herlev, Odense eller Århus

Job hos virksomheden