Softwa­rear­ki­tekt


Har du et øje for effektiv og robust arkitektur? Har du en holdning til, hvad det vil sige at skrive Clean Code? Er du en stærk formidler af tekniske løsninger? Er du arkitekt i hjertet, men ønsker fortsat at bevare hands-on erfaring med softwareudvikling?

Så har vi måske jobbet til dig.

Hvem er vi?

EG Digital Welfare er en del af EG-koncernen og leverer fagligt funderede digitale løsninger til det private og offentlige marked. Vi er en professionel, agil it-udviklingsorganisation med dybt engagerede kolleger, som har en fælles vision om at levere værdiskabende digitale løsninger af højeste kvalitet. Du bliver en del af vores store Product Development team, hvor du hver dag vil udfordre og blive udfordret af vores hold af skarpe udviklere, PO'er og Product Managers.

Hvad går jobbet ud på?

Du vil være en hands-on arkitekt og du kan forvente at beskæftige dig med følgende opgaver:

 • Tage lead på den tekniske vision for vores C# baserede produktporteføje og finde vejen dertil
 • Sætte retningen for hvordan vi som afdeling strukturerer og skriver kode
 • Designe løsninger i tæt samarbejde med PO/PM og i nogle tilfælde kunder
 • Være sparringspartner for vores 2 SCRUM teams og supportere med komplekse løsninger

Hvad forventer vi af dig?

 • Du skal være en god formidler af tekniske løsninger både over for vores udviklingsteams, men også over for resten af organisationen.
 • Du skal kunne tale og skrive flydende på både dansk og engelsk.
 • Du skal have solid erfaring med webbaserede løsninger i .NET framework og .NET Core.
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med Typescript og Angular.
 • Du er uddannet softwareingeniør eller tilsvarende og har flere års up to date erfaring med webudvikling i .NET.

Hvad kan du forvente af os?

 • Et udfordrende arbejdsmiljø hvor ikke 2 dage er ens
 • Dygtige kollegaer der ved, at man kun opnår succes gennem et stærkt teamwork
 • Gode personaleforhold herunder sundhedsforsikring og lækker kantineordning

Vil du vide mere?

Kontakt Manager for Product Development, Hans Ole Andersen på 7260 2703 eller på mail: haola@eg.dk, hvis du vil høre mere om stillingen, inden du søger. Send cv og motiveret ansøgning via "Søg jobbet her" nederst på siden – gerne hurtigst muligt, da vi læser cv'er og ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.


I EG A/S finder du mere end 1.300 af markedets skarpeste og mest empatiske hjerner. I hverdagen arbejder du sammen med engagerede kolleger, som alle er drevet af en fælles passion om at levere værdiskabende softwareløsninger i verdensklasse til vores 9.500 private og offentlige kunder. Tilsammen udgør vi et ambitiøst og uformelt team med plads til mangfoldighed og respekt for forskellighed. Derfor kan vi både grine sammen og knokle benhårdt med at opfylde kundernes behov for robust og branchespecifik software. Læs mere på www.eg.dk.

EG er en skandinavisk teknologipartner, der leverer digitaliseringsløsninger i verdensklasse til offentlige og kommercielle kunder. Vores mål er at give vores kunder mulighed for at realisere deres fulde potentiale. Vores middel er konsekvent kundefokus, dyb brancheforståelse og tiltrækning og fastholdelse af branchens dygtigste medarbejdere.
Gem job

EG A/S
Publiceret: 29. juni 2020

Arbejdssted

Location Ballerup eller Odense

Job hos virksomheden