It-supporter til Århus eller Odense


IT Forum Gruppen søger it-supporter til Århus eller Odense

Vi søger en kompetent og erfaren ny kollega til at være en aktiv del af vores Helpdesk i Århus eller Odense.

Jobbet

Du skal være en fast del af vores Helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder 1st, 2nd og 3rd level support til vores ca. 700 kunder. Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver. Samtidig vil det være dit job at sikre kvaliteten af opgaver i forhold til SLA’er og KPI’er.

Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af faglige udfordringer, god kollegial sparring og gode muligheder for udvikling.

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring fra en lignende stilling
  • Du holder af at arbejde med mennesker
  • Du har solid erfaring med Microsoft, VMware og gerne Citrix
  • Du er struktureret
  • Du er god til at tage ansvar
  • Du er serviceminded
  • Du er god til at holde mange bolde i luften
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende job i en vækstvirksomhed med sund økonomi. Vi er et team af dedikerede mennesker, der med et godt arbejdsklima og kort vej til beslutninger har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder endvidere fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning, videreuddannelse og certificering.

IT Forum Gruppen A/S

Vi har i godt 30 år leveret it-infrastrukturløsninger til det danske professionelle marked. Vi er 40 medarbejdere, heraf 20 systemkonsulenter, der fra vores afdelinger i Århus, Odense og Ballerup servicerer ca. 700 virksomheder i SMB segmentet. Vi har eget datacenter, der er Danish Cloud Community certificeret og placeret i Århus med co-lokation i Esbjerg.

Din ansøgning

Ansøgning sendes til CTO Kenneth Hansen, kha@itf.dk, som også kan kontaktes for yderligere information på telefon 70 100 150.

Ansøgningsfrist

Vi afholder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. 

Tiltrædelse

Tiltrædelse snarest muligt.

Gem job

IT Forum Gruppen
Publiceret: 4. august 2020

Arbejdssted

Location Århus eller Odense