Customer En­ga­ge­ment Architect


Brænder du for at være omdrejningspunktet for toppen af det danske erhvervslivs digitale transformation?

Hvorfor CLOUDEON?

I CLOUDEON er vi mere end 60 dedikerede medarbejdere, med stor passion for digital udvikling gennem innovative ”state of the art” Cloudløsninger. Vi har leveret banebrydende Cloudløsninger til store virksomheder siden vores start i 2016. Og succesen fortsætter!

CLOUDEON hjælper virksomheder med at adoptere ny teknologi, der i højere grad kan understøtte forretningens krav til hastighed, pris og sikkerhed. Vores vision er at blive den mest innovative Cloud-virksomhed i det 21. århundrede med fokus på digitale transformationer.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter den kollega, der kan stå i front hos kunden og tryllebinde med sit bud på den perfekte tekniske løsning på deres problem. Du vil sikre den tekniske ballast til vores salgs- og marketing squad, hvor du i samarbejde med dine kolleger vil omsætte kommercielle problemer til tekniske løsninger.

Du vil være med til at skabe vores kontinuerlige succes i markedet via din videbegærlighed og nysgerrighed på Cloud-området. Du er brobyggeren, der vil sikre den fortsatte opgradering af Danmarks IT-systemer.

Din hverdag i CLOUDEON

Din hverdag vil være i tæt kontakt med både kunder og salgsteamet. Vores salgs- og marketingafdeling er inddelt med fokus på kundeteams, men din kontaktflade vil også være på tværs af delinger, som f.eks. delivery og operations.

Vores succes afhænger i høj grad af vores evne til at samarbejde, og vores squads indeholder et stærkt mix af tekniske og forretningsmæssige kompetencer. Du vil få kundeansvar, hvor du vil tilføje den teknologiske viden til at sikre den rigtige løsning, samtidig med, at du vil være understøttet af stærke salgsprofiler.

Vi ser rollen udvikle sig til at være en nøglespiller i vores hold af Cloud arkitekter.

Kvalifikationer

Vi leder efter en kollega, der brænder ligeså meget for Cloud-teknologier som vi og med en umættelig appetit på at vide mere. Det er en fordel at have Azure eller Amazon Web Service certificeringer, men vi tilbyder et tilrettelagt uddannelsesforløb for at sikre den nødvendige viden og læring.

  • Bred erfaring fra IT-verdenen – du kender vores kunders teknologiske rejse
  • Solid forståelse for Cloud og tilhørende teknolgier
  • Erfaring fra et konsulentfirma med fokus på software-udvikling
  • Viden om Microsoft frameworks såsom CcoE eller CAF
  • Tidligere succes i en rådgivende rolle hos enterprise kunder
  • Stærk erfaring med kundehåndtering og stakeholder management
  • Tidligere erfaring fra en pre-sales rolle
  • Erfaring med Scrum eller andre agile metodikker er en fordel

Intereseret?

Anvend venligst linket herunder og send os dit CV og kort ansøgning. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Benedicte Seit, Talent Coordinator, på bje@cloudeon.com.

Om os

At CLOUDEON, we are building the next generation cloud solutions. Our mission is to empower enterprises to grow digital innovation and become disruptive through the usage of process automation, Cloud technology and methodology. We are changing the way that IT is delivered to enterprise organisations, replacing hard to build and operate technology with easy consumable cloud-based services. We assist our clients in successfully delivering services to their customers by establishing and securing a path into the cloud through automating and self-service enabling IT-delivery.

Gem job

Cloudeon A/S
Publiceret: 30. juni 2020

Arbejdssted

Location Søborg

Job hos virksomheden