IT Cloud Support Spe­ci­a­list


Level 1 support på Cortex og kunders Windows Client/Server platform onsite/remote

Vi søger til vores kontor i Valby en dygtig Cloud Supporter, som brænder for at levere god service til vores kunder, på både store og små IT-infrastruktur miljøer.

Cortex Consult er en veldrevet danskejet IT-virksomhed, med kerneforretning inden for Cloud og On-premise drift af IT-infrastruktur samt konsulentydelser. Cortex er etableret i 1998, vi er centralt beliggende i Valby (3 min. gang fra Ny Ellebjerg) og beskæftiger ca. 60 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordninghelbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: spændende arbejdsopgaver, fleksibilitet, frihed under ansvar, gode kollegaer, vi løfter i flok kultur, et uformelt arbejdsmiljø, godt humør/humoristisk sans, mulighed for efteruddannelse/certificering, samt for selv at sætte præg på sin dagligdag og fremtid.

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af IT-specialister, og en del af vores konsulent- og ServiceDesk organisation, der udarbejder og leverer IT-serviceydelser til både private og offentlige kunder. Levering af disse serviceydelser foregår både fra vores ServiceDesk i Valby og on-site hos vores kunder. Du bliver desuden en del af vores Core Services vagtordning (p.t. ca. 3 uger/år).

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med drift og support af Windows Client/Server miljøer on-premise og eventuelt i skyen. Du arbejder struktureret, er omhyggelig, og kombinerer dette med en serviceorienteret tilgang. Vi løfter i flok, men evnen til også at tage ejerskab og arbejde selvstændigt er nødvendig. Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen.

Dine kompetencer og din personlighed:

Du har:

  • En relevant IT-uddannelse
  • Generelt kendskab til og erfaring med IT-infrastruktur
  • Minimum 2 års praktisk erfaring med drift og support af Windows Client/Server miljøer (herunder RDS, AD, Azure AD, Microsoft 365)
  • Minimum 2 års praktisk erfaring med PC Image udrulning

Du:

  • Leverer med kvalitet og overholder deadlines
  • Er præsentabel og god til kundekommunikation
  • Kan formulere dig på dansk og engelsk
  • Har en ren straffeattest (med eventuelt henblik på sikkerhedsgodkendelse)

Yderligere information om stillingen kan indhentes hos:

Michael Claus Hansen (mch@cortexconsult.dk), mobil: 20 52 98 85.

Send din ansøgning til: jobs@cortexconsult.dk. Emne: IT Cloud Support Specialist, Valby.

Gem job

Cortex Consult A/S
Publiceret: 30. juni 2020

Arbejdssted

Location Valby