IT- og di­gi­ta­li­se­rings­chef

 

Brøndby Kommune søger en IT- og digitaliseringschef, der kan fortsætte og udbygge en spændende udvikling. En karrierefremmende stilling, hvor du er centralt placeret som et væsentligt omdrejningspunkt, når det handler om at bruge teknologiens muligheder i kommunal forvaltnings tjeneste. En spændende digital transformation er allerede i gang. Du skal bygge ud og sikre succes.
 
Du er en resultatorienteret leder, der evner at tage et ledelsesmæssigt ansvar for at udnytte teknologiens muligheder, men du er også skarp på, hvad man skal tage sig i agt for. Du kender betydningen af tillidsfuldt, transparent tværgående samarbejde, hvor du og dine medarbejdere skal opleves som værdifulde kolleger, der gør en positiv forskel.
 
På www.brondby.dk findes uddybende viden om kommunen, visioner, strategier, politikker, organisation og aktuelle aktiviteter.

Yderligere oplysninger om jobbet fås hos rekrutteringskonsulent Søren Thorup, Thorups Kontor på tlf. 2168 8708 – www.thorupskontor.dk – og vicekommunaldirektør Søren Wermuth Larsen på tlf. 2165 1307. 
 
Læs mere i Job- og personprofil, IT- og digitaliseringschef
 
Ansøgningsfristen er den 7. august 2020.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Sådan søger du stillingen:

Søg stillingen via "Søg jobbet her". Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har pr. 1. oktober 2019 indført røgfri arbejdstid.


Om Brøndby:

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

 

Gem job

Brøndby Kommune
Publiceret: 1. juli 2020

Arbejdssted

Location Brøndby