.Net-udvikler af digitale løsninger

 

IT-ingeniør, datalog, cand.it (f.eks. IT-KO) eller lign. - evt. nyuddannet

Vil du udfordres af de nyeste teknologier på markedet og omsætte dem til brugbare løsninger i en global produktionsvirksomhed, der er i gang med en spændende digital transformation? Vil du arbejde tæt sammen med forretningen og få glæde af dine gode udrullede løsninger? Og har du flair for udvikling samt et godt digitalt mindset indenfor bl.a. automatisering, AI, robottics mv.? Så er det DIG, vi søger… 

Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen fra vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vi er både en handelsvirksomhed, som sælger befæstelsesværktøjer, primært til byggeindustrien, og en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

En spændende digital transformation

Med reference til Koncern IT-chefen indgår du i et agilt team, som består af 5 specialiserede medarbejdere indenfor hardware, netværk og udvikling, som sikrer, at vores anvendte teknologier forbliver værdiskabende for forretningen.
 
Med et stort strategisk fokus på digital forretningsudvikling, udvides afdelingen nu med en yderligere .net udvikler, som skal bidrage til den fortsatte digitale transformation.

Vi er allerede godt i gang og har de seneste par år udviklet og implementeret forskellige spændende teknologier, herunder implementeringen af et nyt PLM-system (Product Lifecycle Management) i vores produktion og et PIM-system (Product Information Management), som anvendes til styring af produktdata. Fremadrettet er der endnu flere spændende digitale projekter på tegnebrættet, herunder adskillige IOT- og automatiseringsprojekter.

Forretningsorienteret .net-udvikler med globalt fokus

Som vores nye .net-udvikler får du en central rolle, idet resultaterne af dine teknologiske løsninger udrulles globalt på tværs af hele koncernen.

Dine opgaver bliver projektorienterede, og dit fokus bliver at forstå og udfordre forretningen i både vores danske og udenlandske selskaber for dernæst at udvikle og rationalisere eksisterende arbejdsgange og -metoder ved at implementere en større grad af automatisering, digitalisering og AI-teknologier på tværs af forretningen. Du kommer ikke til at stå alene, da du får god sparring og udvikler i tæt samarbejde med afdelingens erfarne .net udvikler.

Din første primære opgave bliver at deltage i udrulningen og videreudviklingen af vores nye PLM-system. Det indebærer bl.a., at du gennem dialog med brugerne i forretningen skal forstå og omsætte deres behov til løsninger i PLM-systemet. Øvrige opgaver bliver at forstå brugernes behov ift. vores øvrige systemer for dernæst at udvikle snitflader bl.a. mellem PLM- og vores ERP-system samt øvrige kerneforretningsapplikationer.

Derudover omfatter dine opgaver:

  • Indsamling af kravspecifikationer fra dine brugere.
  • Udarbejdelse af systemtests.
  • Bugfixing af eksisterende applikationer.
  • Uddannelse og introduktion til brugere, bl.a. af PIM og PLM.

Udadvendt teamplayer med et godt digitalt mindset

Du har en relevant videregående uddannelse indenfor IT som IT-ingeniør, datalog, cand.it (f.eks. IT-KO) eller lign.

Du kan både være nyuddannet eller have et par års relevant erfaring – det vigtigste er, at du allerede er en dygtig udvikler eller har flair for at blive det.

Du følger interesseret med i udviklingen af nye teknologier samt digitale muligheder og tendenser, og du bidrager aktivt og passioneret med din viden, når nye løsninger skal udvikles.

Det er samtidig naturligt for dig at anvende strukturerede og professionelle udviklingsmetoder i din arbejdsproces.

Du er en udadvendt teamplayer, som bidrager positivt til den gode dialog og det gode samarbejde både i og udenfor din egen afdeling.

Du interesserer dig for dine kollegers og vores kunders behov samt for vores forretnings- og produktionsprocesser og kan forene disse i gode digitale løsninger.

Du behersker flydende engelsk i både skrift og tale, da du får tæt kontakt til mange forskellige interessenter i organisationen i både ind- og udland ifm. din udvikling af gode løsninger til forretningen.

Bliv en del af et godt hold  

Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Vil du vide mere?  

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Koncern IT-Chef Claus Skallerup eller HR Business Partner Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.  

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.  


KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Vi er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Gem job

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Publiceret: 31. juli 2020

Arbejdssted

Location Sunds