Erfaren we­b­ud­vik­ler til B2B Magento e-han­dels­løs­nin­ger søges

 

Vi er et mindre onlinebureau der holder til i Tuborg Havnepark, 2900 Hellerup. Vi søger en fuldtids webudvikler. Vi er specialister i B2B-shopløsninger baseret på Magento. Vores Magento 1 løsninger skal vedligeholdes (mens vi arbejder på at konvertere dem til Magento 2). Du finder stort set ingen out-of-the-box-løsninger hos os. Vi elsker de teknisk komplicerede udfordringer og vores motto er at alt kan lade sig gøre. Vi nørder når det gælder, men både godt humør og god humor er en vigtig del af hverdagen. Har været i onlinebranchen siden 2003 og er i dag 2 personer på kontoret + et antal freelancere.

Vi har nogle dejlige rammer i Tuborg Havnepark, tæt på vand og indkøbsmuligheder. Her er gode glade kolleger i et afslappet arbejdsmiljø hvor kvalitet i arbejdet er i højsædet. Når maven rumler, går vi i kantinen som vi deler med de andre spændende virksomheder der ligger på adressen, og her kan vi nyde frokosten mens vi ser ud over Øresund. Du får masser af lejlighed til at udvikle dig fagligt da vi hele tiden skal være med på de nyeste teknologier og har en række spændende kunder der altid gerne vil udvikle deres shops til det ypperste.

Du er en erfaren webudvikler, rigtig gerne med erfaring indenfor Magento-udvikling. Alternativt skal du kunne de værktøjer og teknikker der indgår i dette arbejde. Herunder PHP, HTML, CSS, Bootstrap, React, Javascript, MySql, Git og hvad der ellers måtte indgå. Vi arbejder med custom templates, og skriver vore egne extensions i det omfang vi skal bruge funktionalitet der ikke allerede findes. Vi kan godt lide de teknisk tunge løsninger. Helst dem der inkluderer integration til vore kunders PIM, ERP-system, Punchout eller andet guf.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: (vi behandler ansøgninger i den takt de kommer ind)

Ansøgningen stiles til: Henrik Bang, hba@e-reactor.dk, +45 24 27 1234

e-reactor aps
Tuborg Havnevej 5, 2.
2900 Hellerup
https://e-reactor.dk

Gem job

E-Reactor
Publiceret: 31. juli 2020

Arbejdssted

Location Hellerup