Erfaren it-pro­jekt­le­der

 

Vil du lede og skabe spændende it-projekter for store danske virksomheder med ambitiøse målsætninger inden for e-handel og onlineforretning? Og vil du samarbejde med byens skarpeste udviklere og e-handelsspecialister?

Som projektleder hos Vertica kommer du til at holde vores projekter på sporet fra koncept til go live og videreudvikling samt coache dit team, der arbejder agilt med it-udvikling.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

 • Projektledelse af agile udviklingsteams
 • Motivering af og sparring med teammedlemmer
 • Afklaring af løsning og løsningsmuligheder fra såvel en forretningsmæssig som teknisk vinkel med team og kunde
 • Samarbejde med Verticas kundeansvarlig om udvikling af Verticas og kundens forretning
 • Tæt forventningsafstemning med kunder såvel som internt om opgaver samt orientering om fremdrift, økonomi og tidsplan
 • Forecasting på projekter og opgaver

Hverdagen

Vores kunder er ambitiøse, og vi kan garantere dig, at du konstant vil få udfordret din forretningssans, tekniske kompetencer og analytiske evner. Vi giver dig stor frihed i planlægningen og udførslen af det daglige arbejde, men du vil samtidig kunne trække på mange års erfaring fra vores hjælpsomme projektledergruppe og øvrige organisation. Og du vil naturligvis, efter behov, modtage uddannelse i de processer og fagområder, vi arbejder med.

Du vil typisk være projektleder for ét til tre udviklingsteams ad gangen med i alt fire til otte yderligere kollegaer (udviklere, UX’ere, digitale designere eller forretningsudviklere).

I hverdagen vil du opleve at blive udfordret på flere niveauer fra detaljeret fokus på enkelte opgaver over sikring af projektets proces og rapportering til arbejde med roadmap og afklaring.

En tilgang til arbejdet, der motiverer og engagerer andre på en entusiastisk måde, er vigtig. Og fordi jobbet fordrer, at du evner at opbygge gode relationer med kolleger og kunder, kræves en udadvendt, afbalanceret og overbevisende kommunikationsstil.

Du vil desuden kunne forvente:

 • En dynamisk og aktiv hverdag
 • Mulighed for at bringe din viden og erfaring i spil både internt og overfor kunder
 • Afveksling mellem detaljefokus på enkelte opgaver og overblik over den samlede portefølje
 • Stor frihed i planlægning og udførelse af dagligt arbejde
 • God faglig sparring med vores øvrige projektledere
 • En dagligdag med uformel omgangstone og højt humør i en virksomhed med flad struktur, som dog har klare mål og fælles strategiske indsatsområder

Du får en god, fast løn, som matcher dine kvalifikationer, ligesom du får en attraktiv pensionsordning og sygdomsforsikring. Vi tror ikke på bonusordninger baseret på individuel udfakturering eller andre individuelle faktorer, du kun i begrænset omfang er herre over. I stedet har vi en fælles bonusordning for alle baseret på vores fælles resultat.

Har du evnen til at kombinere forretningsforståelse og teknisk indsigt?

Vi forventer du er analytisk, videbegærlig, kritisk, problemløsningsorienteret og har en humanistisk tilgang til dit arbejde. Ligeledes skal du have fantasi og en stærk evne til problemløsning - du ser muligheder og kan hjælpe vores kunder og dit team med at handle herpå.

Du føler dig ikke bundet af de traditionelle projektlederrammer, og vil gerne bruge dine evner til at kombinere forretningsforståelse og teknisk indsigt til at sparre med kunderne f.eks. omkring nye forretningsmuligheder set i forhold til kundens aktuelle behov og tekniske løsninger.

Du har en naturlig utålmodighed efter at opnå resultater, men sikrer gennem dit øje for detaljen, at opgaverne stadig løses optimalt, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Du er altid på udkig efter måder at optimere samarbejdet på dit team gennem facilitering og din lyst til at afprøve nye ting. Du er en god kommunikator i både skrift og tale og kan formidle komplekse emner til alle målgrupper.

Du har en bred forståelse for it og digitale medier, så du også kan være med, når det bliver teknisk. Du har erfaring som projektleder – inden for it eller fra et webbureau og kender gerne til gældende digitale platforme inden for CMS, e-handel, PIM og integration.

Kan du se dig selv som en del af Vertica? Send os din ansøgning

Lyder dette som et drømmejob? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt nedenstående link.

Vi er klar over, at det er umuligt at give et fuldstændigt og retvisende billede af dig selv ud fra en ansøgning og CV alene, men indledningsvist er det desværre alt, vi har. Vi vil gerne lære personen bag ansøgningen så godt at kende som muligt. Fortæl os derfor om din passion og dine værdier. Din historie og dine drømme. Og ikke mindst hvordan du er projektleder og dit syn på projektledelse.

Du er også velkommen til at ringe til Mikkel Yde Kjær på telefon +45 31 21 30 63, hvis du har spørgsmål, ønsker at høre mere om stillingen eller aftale at besøge os i vores hyggelige lokaler i byens Latinerkvarter.

Dine kommende kollegaer

Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 100 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest spændende virksomheder i Danmark inden for e-handel, onlineforretning og integration, herunder COOP, Bolia.com, VELUX, Brdr. Dahl, Hørkram og Rosendahl Design Group.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Vi har ingen chefer, der skal godkende de gode idéer, før de præsenteres for kunden, og alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Flere af vores medarbejdere spiller aktive roller i brugergrupper og holder indlæg ved diverse arrangementer. Vi har desuden selv arrangeret forskellige åbne arrangementer. Flere af indlæggene herfra kan du finde på vores YouTube-kanal.

Der er også flere Vertica-medarbejdere, som blogger. På vores fælles firmablog kan du lære flere af vores kollegaer bedre at kende.

Vi elsker at prøve nye teknologier og idéer af, og vi giver hvert år interesserede medarbejdere mulighed for at arbejde på innovationsprojekter gennem vores dedikerede innovationspuljer.

Vi holder løbende sociale arrangementer ligesom vores medarbejdere tit tager initiativ til alt fra fodboldkampe og konkurrencer til socialt og fagligt samvær. Flere af disse ting, kan du både se og læse om på vores Facebookside.

Gem job

Vertica A/S
Publiceret: 2. juli 2020

Arbejdssted

Location Aarhus