DevOps spe­ci­a­list til ud­vik­lings­støt­te-team i Lyngby


Du skal være med til at fortsætte udviklingen af et stærkt DevOps mindset. Vi arbejder for, at skaffe de optimale udviklingsrammer for over 20 agile udviklingsteams i Jyske Bank. Enkelte teams udvikler løsninger til Mainframe fra en Windows platform, og det er her, du er stærk og brænder for at gøre en forskel.

God indarbejdet DevOps kultur

Din nye dagligdag vil være præget af en god indarbejdet SCRUM praksis og DevOps kultur, hvor den agile ånd er grundlaget for vores faglige samarbejde, som også efterleves i ledelseslaget.

Vi ønsker at fastholde en høj modenhed og udbredt understøttelse af DevOps disciplinerne, som en naturlig del af Jyske Banks kultur. Vores Build og Release proces har allerede en høj grad af automatisering, men vores centrale udvikling har i større udstrækning behov for støtte og yderligere automatisering. Det ønsker vi at ændre med din hjælp.

Du skal definere best practices samt varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder i relation til: Build, automatisk deployment, release, osv. Men du har også opgaver i relation til support/assistance til klient udviklingsmiljøet. I samarbejdet med udviklingsområdet formulerer vi visioner for den fremtidige udviklingsplatform, men også i dagligdagen kan du se optimeringsmuligheder i områdets processer, arbejdsgange eller implementering.

Dit nye team består af 6 kollegaer samt en Scrum Master og Product Owner, der arbejder med alle 3 teams i afdelingen.

Dig

Vi kunne tænke os en kollega, der ikke blot leverer fagligt kvalitetsarbejde, men også kan bidrage til det gode sociale miljø.

På Windows har du solid erfaring med script programming i Windows Batch Script, Object Rexx PowerShell. På mainframe er du erfaren i TSO/ISPF, DB2, JCL og REXX. Det vil være et stort plus hvis du har arbejdet med Visual Studio Code, simulering af mainframe f.eks. Focus Mainframe Express og udarbejdelse af installationspakker. Har du erfaringer på decentral side, med .Net, .Net Core eller Java vil dette være en fordel, da du dermed kan bidrage bredere ud mod alle vores udviklingsteams.

Hvad kan vi tilbyde dig?

En attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring inkl. tandforsikring, samt dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. En fabelagtig frokostordning fra Meyers, professionelle træningsfaciliteter med bad og omklædning, velfærdsrum med bl.a. bordfodbold, og den bedste kaffe blandt danske banker. Selvfølgelig tilbyder vi også vores ansatte særligt fordelagtige økonomiske vilkår, som kunde i Jyske Bank.

Derudover har vi et bredt udvalg af aktive medarbejderforeninger at vælge imellem, med spændende fritidsaktiviteter og -tilbud, for både dig og din familie.

Vi har til huse i Lyngby - Tæt på Lyngby Storcenter og nær mange muligheder for offentlig transport.

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker at besætte stillingen snarest muligt.

HR Partner Karsten Seeberg, Sebbe vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Interesseret? Så er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Kenneth Garde Kristensen på telefon 21216297.

  • Arbejdssted: Kgs. Lyngby
  • Selskab: Jyske Bank
  • Afdeling: Udviklings- og Driftsstøtte
  • Ansøgningsfrist: Snarest. Vi behandler ansøgningerne løbende.
  • Indrykningsdato: 02.07.2020
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 1. august 2020

Arbejdssted

Location Lyngby