Salgs­kon­su­lent – med stort ansvar

ORTEC Nordic søger en energisk salgskonsulent til vores IT-løsninger indenfor mandskabs- og vagtplanlægning.

Generelt:

Hos ORTEC udvikler, sælger og implementerer vi en række forskellige optimerings- og planlægningsløsninger. En af løsningerne er ORTEC Workforce: En avanceret software suite til mandskabs- og vagtplanlægning der primært sælges til mellemstore og store virksomheder på tværs af mange industrier.

Du skal indgå i teamet i vores nordiske afdeling i Glostrup, 3 minutters gang fra Glostrup Station. Det nordiske team er et lille, lean-team, hvor du vil få stor frihed til at selv planlægge din arbejdstid, arbejde hjemme og flexe dine timer.

Vi giver dig stor frihed under ansvar, men forventer samtidig at du har en høj selvdisciplin, er topmotiveret til at lære nyt stof, og kan holde dig selv i gang.

Er du den rette til jobbet og kan levere gode resultater, er rollen som Nordic Sales Manager hurtigt indenfor rækkevidde.

Arbejdsopgaver:

Opbygning af Pipeline: Med dine gode, solide salgsindsats opbygger og vedligeholder du din nordiske pipeline.

Mødebookning: Du skaber selv kontakterne og møderne primært via LinkedIn som salgsværktøj (a.k.a social selling), men god gammeldags opsøgende lead-generering over telefonen er også noget vi stadigvæk praktiserer.

Salgsmøder: Du tager til salgsmøder og holder kontakten ved lige. Skal der gives en software-demo, får du en pre-sales konsulent med.

Events: Du finder, planlægger og eksekverer vores deltagelse på relevante messer.

Marketing og kampagner: I samarbejde med ORTEC Marketing skaber du relevant materiale til diverse platforme, og planlægger kampagner på LinkedIn.

Kompetencer:

Kundemøder og præsentationer er selvsagt en del af en sælgers job. Derfor nyder du at stå på de bonede gulve, og kan give en præsentation så medrivende og engageret, at selv de mest korslagte arme og rynkede bryn i mødelokalet må overgive sig til dig.

Du har viljestyrke, et højt energiniveau og masser af drive! Du går efter at skabe en god relation med kunderne, og arbejder struktureret og målrettet. Du interesserer dig for IT og salg af softwareløsninger.

Du ”forstår” hurtigt IT-løsninger: Hvad kan løsningen, hvilke fordele opnår kunden ved at bruge den, hvor i virksomheden passer den ind, og kan tale med om den underliggende arkitektur, uden at få trukket bukserne ned af IT-fagpersoner, der har sneget sig med ind i dit møde.

Du har et højt energiniveau - og du har evnen til både at være en holdspiller samt en individualist både overfor kunderne og dine kollegaer. Dine kollegaer formår at være relativt og lejlighedsvist morsomme, så en god humoristisk sans er også et plus.

Kvalifikationer og baggrund:

Tidligere erfaring inden for salg af software/IT-løsninger vil være en fordel.

Du forstår at formidle teknisk information på forskellige niveauer samt arbejde med tal.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Hvis du mener at du har hvad der kræves, så søg!

Faglige kvalifikationer:

 • Sort bælte i PowerPoint. Du kan skabe de fedeste powerpointpræsentationer fra bunden, eller kan Frankensteine en ny ud fra eksisterende præsentationer.
 • Excel er din ven og tro følgesvend.
 • Sprog: Du mestrer skriftligt dansk og kan formulere dig professionelt og præcist.
 • Engelsk: Forretningssproget i ORTEC er engelsk. Du mestrer både mundtlig og skriftlig engelsk på højt niveau.
 • Kan du begå dig på andre skandinaviske sprog, er det en klar fordel.

Rejseaktivitet:

I perioder uden en verdensomspændende pandemi, vil der være rejseaktivitet i forbindelse med møder, primært i Norden. Når du ikke flyver, kører du i egen bil til gældende takster.

Vi tilbyder:

 • Et spændende, internationalt arbejdsmiljø.
 • Nyrenoverede, flotte kontorlokaler med god plads.
 • Frihed til at planlægge din egen arbejdstid og arbejdsopgaver.
 • En konkurrencedygtig løn og pension og bonusordning
 • Varierende arbejdsopgaver, kontorhund samt et komplet hjemmekontor.
 • En Social Committee, der arrangerer forskellige team-events i løbet af året.
 • For vores unge kollegaer, kan man deltage i et fællesskab der hedder ”Young ORTEC”. De arrangerer også events og anden vidensdeling, specielt rettet mod vores unge mennesker på tværs af de forskellige landekontorer.
 • ORTEC Academy er vores interne kursusafdeling, der tilbyder en række forskellige kurser indenfor alle forretningsområder i organisationen.

Sådan ansøger du:

CV og ansøgning skal være på Engelsk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Vil du vide mere om ORTEC? Så check www.ortec.com ud!

Gem job

ORTEC Nordic A/S
Publiceret: 30. oktober 2020

Arbejdssted

Location Glostrup