Løs­nings­ar­ki­tekt og Se­ni­o­r­ud­vik­ler


Kan du træffe beslutninger omkring digitale platforme og komme med løsninger på komplekse problemstillinger? Så har du mulighed for at blive Bonniers nye løsningsarkitekt og seniorudvikler.

Jobbet er for dig, der er klar på at tage lead på den tekniske vision for Bonniers digitale tilstedeværelse, sætte retningen for hvordan afdelingen strukturerer og skriver kode, samt designe løsninger i tæt samarbejde med kommercielle og redaktionelle afdelinger i koncernen.

Business Technology har det tekniske ansvar for Bonniers digitale platforme samt integration af de tekniske systemer, der understøtter den kommercielle og redaktionelle del af forretningen. Afdelingen består af tekniske projektledere, digitale specialister og et udviklingsteam. Vi er godt i gang med en større digital transformation.

Dagligt leverer vi mange varierede løsninger. Det kan være alt fra sites som illvid.dk til understøttende services for den redaktionelle og kommercielle forretning. For at kunne levere de mange varierede løsninger følger vi en Service/API tankegang. Det giver os det nødvendige overblik og samtidig muligheden for hurtigt at komme til markedet. Vi prøver at leve efter et “Do Things Right” princip, da vi stræber efter at levere højkvalitets produkter.

Hvem er du:

  • Du er en god formidler af tekniske løsninger både over for vores udviklingsteam, men også over for resten af organisationen.
  • Du værdsætter at have stor indflydelse på dine opgaver, du er selvkørende og kan komme i mål med dine opgaver.
  • Du elsker at skrive kode i høj kvalitet og designe løsningsarkitektur med øje for brugerbehov, platformsintegritet og enkelthed.
  • Du skal have solid erfaring med moderne webbaserede løsninger i PHP og JavaScript, f.eks. WordPress, Laravel, Vue.js, TypeScript etc.

Dine opgaver:

  • Du vil deltage i alle faser af udviklingen, fra idé over analyse, design, programmering og test til idriftsættelse.
  • I kraft af dine erfaringer fra lignende ansættelse, vil du være med til at sætte retningen for vores udvikling.
  • I samarbejde med kommercielle og redaktionelle afdelinger, vil du blive ansvarlig for videreudvikling af Bonniers digitale redaktionelle værktøj.

Sådan får du det hos os:

Du vil blive en del af et engageret team, der sætter teamwork, fællesskab, vidensdeling og sparring højt. Vi arbejder med agile udviklingsmetoder som Scrum.

Vi sidder i et åbent kontorlandskab, og vi prioriterer at have et arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde.

Og så tilbyder vi:

  • Pension og sundhedssikring
  • 6 ugers ferie samt betalt fri mellem jul og nytår
  • Attraktive personalegoder i form af fx medarbejderforening, motionsrum, yoga og massage, kantine- og frugtordning.

Det praktiske:

Kontakt teknisk udviklingschef Christian Lund på christian.lund@bonnier.dk for yderligere information. Send din ansøgning og CV ved at klikke på “Søg jobbet her” nederst.

Ansøgningsfristen er søndag den 9. august 2020. Samtaler vil blive afholdt løbende.


Om os

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier Group – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande.

Bonnier Publications har hovedsæde på Strandboulevarden i København. Vi er en medievirksomhed, hvis aktiviteter omfatter trykte og digitale magasiner, bogserier, apps, websites og forskellige digitale tjenester. Vi får vores indtægter fra annoncesalg, løssalg og især salg af abonnementer.

Vores speciale er cross border publishing, som betyder, at vi skriver de fleste af vores tekster på dansk og oversætter og bearbejder materialet, så det kan udgives på mange sprog. Vi står bag mere end 40 brands, som udkommer i op til 6 lande.

Blandt vores mest kendte titler findes bl.a. Illustreret Videnskab, Historie, Populär Historia, Släkthistoria, Militär Historia, National Geographic, I Form, Aktiv Træning, Digital Foto, Komputer for alle og Gør Det Selv.

Vores kerneprodukt er trykte og digitale magasiner, men vi har stor succes med mange vidt forskellige formidlingsformer fx bogserier, læserrejser og apps.

Gem job

Bonnier Publications A/S
Publiceret: 3. juli 2020

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden