Erfaren SAP SD Con­sul­tant

 

Brænder du for at videreudvikle, optimere samt vedligeholde salgs- og serviceprocesser i SAP? Så kan det være dig, der skal være DOVISTAs næste kollega. Vi søger en erfaren Systems Consultant indenfor SAP SD, CRM(4C4) og CS til Dovistas IT-afdeling i Herning. 

Stillingen

Dit primære fokus er at videreudvikle, optimere og vedligeholde salgs- og serviceprocesserne i SAP gennem en høj grad af sparring med forretningsenhederne. Du fungerer både som forretningskonsulent og SAP konfigurationskonsulent. 

Dertil forventes ansvar for den rigtige IT-arkitektur til at understøtte salg, herunder projekt salg, service samt CRM. I en serviceorienteret IT-arkitektur struktureres de IT-systemer, som understøtter forretningsprocesserne. Platformen er SAP HANA med direkte ansvar indenfor modulerne SD, CS, C4C i tillæg til Open Text applikationer.

DOVISTA arbejder agilt og har via en BPE-tankegang om kontinuerlige forbedringer sikret, at processer og strategi hænger sammen og at en helhedsforståelse på tværs af funktioner opnås.

Stillingen indebærer 37 timer ugentligt. Arbejdspladsen er på DOVISTAs lokation i Herning. Der kan forventes ca. 20 rejsedage om året. 

Din succes i jobbet

Du trives i en rolle, som bedst karakteriseres som en konsulentrolle, hvor du anvender dine faglige og menneskelige kompetencer til at supportere dine kolleger. På samme tid har du sans for detaljen og kvaliteten i dit arbejde.

Primære arbejdsopgaver

Dine vigtigste opgaver som SAP SD Consultant er at: 

  • Formidle det store potentiale i SAP.
  • Designe og konfigurere løsninger i SAP.
  • Udfordre de eksisterende løsninger.
  • Hjælpe med digitalisering af salg- og serviceprocesser.
  • Sikre, at DOVISTA anvender sin SAP-installation optimalt.

Desuden deltager du i analysearbejde i forbindelse med forretningsmæssige behov. Du medvirker til at udarbejde og implementere løsningsforslag.

Du forstår betydningen af “Best practice” IT-processer, f.eks. ITIL-processer, og du deltager aktivt i at forbedre DOVISTAs interne IT-arbejdsprocesser. Derved er du omdrejningspunktet for at implementere løsninger, der opfylder forretningens behov.

Har du det, der skal til?

DOVISTA lægger vægt på, at du kan arbejde effektivt og selvstændigt. Du tager ansvar for alle typer af opgaver, og de forventer, at du kan holde overblik og arbejde struktureret. Derudover: 

  • En fagligt relevant uddannelse. Du kunne have en bachelor- eller kandidatgrad indenfor IT.
  • Mindst 5 års erfaring med SAP SD samt kendskab til SAP CS og C4C. Et godt generelt kendskab til SAP – i særdeleshed logistikmodulerne.
  • Fordel med kendskab til Open Text (specielt Content Management), erfaring fra agile projektorganisationer samt Solution Manager og BPE.
  • Behersker dansk og engelsk på et højt niveau - både i tale og på skrift

Som person er du analytisk og nysgerrig i din tankegang. Du har et stort drive, som reflekteres i den måde, hvorpå du håndterer udfordringer. Du evner at udfordre status quo. Samtidig har du en god evne til at opbygge samt vedligeholde relationer, internt i organisationen, hvor samarbejde på tværs af funktioner, er en nødvendighed.

Bliv en del af Group IT

Bliv en del af et fantastisk team med en god holdånd og viljen til sammen at hjælpe hinanden i mål. DOVISTA har en uformel og humoristisk omgangstone i afdelingen, der består af 20 kolleger fordelt på Herning og Gdansk.

DOVISTA tilbyder en spændende og afvekslende stilling i en dynamisk og ambitiøs organisation med et stærkt værdisæt. De stiller krav og skaber en dynamisk og begivenhedsrig arbejdsplads, hvor du trives og udvikles både fagligt og personligt.

Er du interesseret

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Search Tina Malchau fra Twins Recruitment på +45 20780942 eller Markedschef Tanja Kaysen fra Twins Recruitment på +45 30863400.

Send din ansøgning og cv mærket ”Erfaren SAP SD Consultant” til rekruttering@twins.net senest d. 5. august 2020.

Ansøgningerne behandles løbende, og vi indkalder til samtaler, så snart vi har det rette kandidatfelt. Ansættelsesstart efter aftale eller snarest muligt. 

Læs mere om DOVISTA på www.dovista.dk.


DOVISTA A/S er det aktive moderselskab for en stadigt voksende DOVISTA Gruppe, med VELFAC og Rationel Vinduer som de mest kendte virksomheder i Danmark. Gennem fælles synergi og unikke brands er det DOVISTA Gruppens mål at blive markedsledende i Europa inden for udvikling, salg og fremstilling af vinduer og døre. DOVISTA Gruppen består lige nu af 10 individuelle brands, hvor sund organisk vækst er drivkraften i den fortsatte udvikling. 

DOVISTA A/S ejes af VKR Holding, der beskæftiger ca. 16.000 medarbejdere i mere end 41 lande.

Gem job

Twins Consulting ApS
Publiceret: 1. august 2020

Arbejdssted

Location Herning